Life&style

Domaći brend 'Vaze i te baze' oduševljava novitetima za dekoraciju doma

  • Hrvatski brend upečatljivog naziva 'Vaze i te baze' svojim dizajnom osvaja na prvi pogled  
  • Vaze, podlošci, posude za nakit i svijećnjaci ručni su rad vrijedne Splićanke Irene Musinov, a u kolekciju su stigli i neki noviteti
  • Irena nam je otkrila što kupci najviše traže, a sve dekoracije mogu se izraditi u bilo kojoj boji ili uzorku

Brend 'Vaze i te baze' nastao je prije nešto manje od godinu dana, a od svojih početaka privlači publiku kreativnim dekoracijama za dom. Iza Instagram profila Vaze i te baze krije se ručni rad Splićanke Irene Musinov. Kao što i samo ime brenda kaže, Irena proizvodi dekorativne predmete za dom među kojima se mogu pronaći svijećnjaci, razni podlošci i vaze, kutijice za odlaganje nakita i figurice za dekoraciju doma.

Ana Marinović stvara neodoljive apstraktne slike koje krase mnoge domove, priprema i prvu samostalnu izložbu! Možda vas zanima Ana Marinović stvara neodoljive apstraktne slike koje krase mnoge domove i upravo ima prvu samostalnu izložbu Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: Instagram@vaze_i_te_baze Instagram@vaze_i_te_baze

"Na ideju da radim dekorativne predmete za dom došla sam pri prvom susretu s materijalom jesmonite, jednostavno me oduševio", priča nam Irena. Inače je kreativna i prije nego li je počela izrađivati dekoracije za dom izrađivala je razne vrste nakita. Voli pratiti razne videe i uvijek je veseli izrada nečeg novog, a s jesmonitom je inspiracija nepresušna, kaže. "Upravo pri uređenju stana i vikendice primijetila sam da nemamo velik izbor dekorativnih predmeta u trgovinama, pogotovo ako tražite nešto posebno, unikatno, prilagođeno za vaš dom, ali s jesmonite materijalom sam riješila taj problem."

Irena inspiraciju crpi od svuda po malo, iz časopisa, prirode, i naravno Instagrama i Pinteresta. "Jesmonite sam odabrala zato što savršeno replicira teksturu i izgled bilo kojeg kalupa, miješanjem pigmenata moguće je dobiti bilo koju boju i nijansu tako da je spektar predmeta koji se mogu izraditi od njega zaista širok", kaže nam.

 | Autor: Instagram@vaze_i_te_baze Instagram@vaze_i_te_baze

Jesmonite je materijal nastao miješanjem gipsa i akrilne smole, a važno je istaknuti kako se radi o ekološki prihvatljivom materijalu, na vodenoj bazi bez kemijskih otapala, a svi ostaci materijala mogu se ponovo iskoristiti kao mali komadići terrazza, uzorka koji je Ireni posebno drag.

 | Autor: Instagram@vaze_i_te_baze Instagram@vaze_i_te_baze

Splićanka se uvijek trudi napraviti nešto novo, bio to novi oblik ili tehnika izrade, tako da su pratitelji stranice Vaze i te baze na to već navikli. Trenutno su u kolekciju stigli i noviteti, velika školjka i podložak Rainbow, koji se kao i svi ostali predmeti brenda mogu izraditi u bilo kojoj boji ili uzorku, ovisno o željama kupaca.

Najbolje linije namještaja i dekoracija slavnih osoba Možda vas zanima 9 slavnih osoba koje imaju svoje linije namještaja i dekoracija za dom Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: Instagram@vaze_i_te_baze Instagram@vaze_i_te_baze

Irena kaže kako postoji interes za sve proizvode, ali ipak se posebno ističu vaze i podlošci, koji su kupcima najdraži. Dizajnerica nakon ljetnog odmora kreće u izradu novih dekoracija za dom, pa su i drugi noviteti u pripremi, a kao i uvijek, ideja joj ne nedostaje. 

Photo: Instagram@vaze_i_te_baze

Komentari 0