Life&style

Piknik u Maksimiru: najcool vikendi u gradu

Zamijeni svoja četiri zida i klimu izležavanjem u parku Maksimir. Zagrebački piknik ponovno kreće 2. lipnja, a svake subote te čekaju te košarice s finom hranom, kokteli, mala knjižnica... Lud tko ne dođe!

Bijeg od vrućeg asfalta i odmor od posla tijekom cijelog ljeta pronaći ćeš u jednom od najljepših zagrebačkih parkova. Katapult promocija u partnerstvu s Javnom ustanovom Maksimir se i ove godine potrudila da se svake subote, od 2. lipnja pa do kraja ljeta organizira ovo zgodno i nadasve opuštajuće druženje u najzelenijem kutku grada. Prethodne dvije godine reakcije posjetitelja, čak i turista bile su odlične.
 | Autor:

Iznenadi dragog opuštenom i romantičnom večerom uz zvijezde, za drage prijatelje organiziraj proslavu rođendana na malo drugačiji način, a ako imaš psa, bez brige. I on će uživati. Na pikniku možete doručkovati, ručati u prirodi ili provesti toplu ljetnu večer s  uz glazbu i finu hranu. Sve što trebaš ponijeti sa sobom je dekica i puno dobre volje, a ulaz je besplatan.

 | Autor:
Naravno, piknik nije piknik bez hrane. Možeš nešto pripremiti kod kuće pa ponijeti sa sobom, a ako ne stigneš (ili ti se ne da) čekaju te košarice sa finim sadržajem: sendvičima, zagrebačkim sirom i vrhnjem, voćem i povrćem, pivom, miniralnom i ciderom... Cijene se kreću od 65 do 160 kuna, ovisi za koliko je osoba košarica. Rashladiti se možeš i u baru čija ponuda sadrži domaće sokove od bazge i mente, kavu, vodu, pivo i razne koktele.  | Autor: Organizatori su mislili i o djeci, pa će se tako mališani moći zabavljati uz društvene igre i sportske rekvizite poput lopti, reketa i slično dok su za ljubitelje knjiga organizatori napravili malu biblioteku gdje svatko može pronaći neku literaturu za sebe, neovisno o vrsti.
 | Autor:

Ulaz je besplatan, a sve se održava na livadi uz Drugo jezero svake subote (osim ako pada kiša, tad je Zagrebački piknik otkazuje, a informaciju o tome možeš pronaći na njihovoj Facebook stranici) od 10 ujutro do 8 navečer. Ne vidimo razlog da se ne pridružiš!

Photo: None

Komentari 0