Life&style 29. listopada 2014.

Pavel - bend koji želimo slušati uživo

Marko Jurinec/PIXSELL.

Grupa Pavel će u petak 31. listopada održati koncert u Velikom pogonu Tvornice kulture. Tim povodom popričali smo s kofrontmenom benda, Aljošem Šerićem koji nam je otkrio što pripremaju i čime će razveseliti svoje fanove.

''Od posljednjeg koncerta u Tvornici je prošlo godinu i pol, a ostala je slična je formula. Nas je osam na pozornici, sviramo svoje pjesme, trudimo se ne falšati, a zapravo nam je cilj pokušati ponoviti atmosferu od prošlog puta. Jer taj prošli put je bilo lijepo, emotivno i ispunjavajuće i da 31-og bude i upola tako - biti će sjajno'', započeo je Aljoša.

 | Autor: Marko Prpić/ PIXSELL Marko Prpić/ PIXSELL

S obzirom da se istovremeno promovira i Pavelov posljednji album, na upit možemo li očekivati više novih pjesama ili ćemo se ipak prisjetiti i starijih hitova, Aljoša odgovara kako će zasigurno svirati pet do šest novih pjesama, ali naravno i presjek prva dva albuma.

 | Autor: Marko Jurinec/PIXSELL Marko Jurinec/PIXSELL

''Nećemo previše forsirati novi album u smislu da ga cijelog koncertno interpretiramo, a i ne da mi se silovat publiku obzirom je album vani tek desetak dana, neće stići naučit sve tekstove. Na koncertu ćemo imati i goste iznenađenja, ali ne u očekivanom smislu, nema zvijezda, razvikanih imena, sve ostaje među prijateljima. Previše nas je na pozornici, pa moramo biti izbirljivi'', pojašnjava kroz smijeh Aljoša.

Karte možete nabaviti u u zagrebačkom  Dallas Music Shopu (Tkalčićeva 7)  i u  Dirty Old Shopu (Tratinska 18), po cijeni od 60 kn, dok će na dan koncerta cijena iznositi 80 kuna. A Aljoša je za kraj poručio - gledajte House of Cards i slušajte Pavel.

Komentari 0