Life&style
Patrick Dempsey

Patrick Dempsey ili McDreamy, policajac je u novoj krimi seriji. I lovi, ni više ni manje nego Dextera!

  • Nedostaje li i tebi legendarni 'McDreamy'? 
  • Dobre vijesti za sve obožavatelje Patricka Dempseyja: zvijezda serije 'Uvod u anatomiju' vraća se na naše ekrane u potpuno novoj, uzbudljivoj ulozi
  • Od liječnika do policajca: Patrick Dempsey preuzeo je jednu od glavnih uloga u mračnoj krimi seriji

Glumac Patrick Dempsey, poznat kao Dr. Derek Shepherd, skinuo je bijelu liječničku kutu i preuzeo ulogu kapetana odjela za umorstva u Miamiju, Aarona Spencera, u novoj kriminalističkoj seriji 'Dexter: Original sin'.

Radnja serije 'Dexter: Original sin'

Ljubitelji krimića još se sjećaju napetosti, drame i bezbrojnih neprospavanih noći koje nam je priredila kultna serija 'Dexter'. Ako si i ti bila obožavatelj serije, razveselit će te da nova serija obećava da će to nastaviti – a možda čak i postati bolja.

Ovoga puta putovanje nas vodi u 1991. godinu, punih 15 godina prije originalne serije. Pratimo mladog Dextera Morgana, kojeg glumi Patrick Gibson, na njegovom mračnom putu od nevinog učenika do osvetoljubivog serijskog ubojice. Serija zadire duboko u početke njegovog smrtonosnog koda, predvođenog njegovim posvojiteljem Harryjem Morganom, kojeg glumi dobitnik Zlatnog globusa Christian Slater. Molly Brown je također tu i preuzima ulogu buntovne Debre Morgan, Dexterove mlađe sestre. A tu je i Sarah Michelle Gellar, koja će glumiti CSI agenticu Tanyju Martin. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dexter (@sho_dexter)

Patrick Dempsey u seriji 'Dexter: Original sin'

Ali, vratimo se Dempseyju: glumac koji je ukrao naša srca kao „McDreamy“ sada se vraća na ekrane u mračnoj i složenoj ulozi. Njegov lik, Aaron Spencer, nije samo kapetan odjela za umorstva, nego je i ključna figura u Dexterovu životu. U seriji lik Patricka Dempseyja, Aaron Spencer, ima desetljećima dugu vezu s Harryjem Morganom, posvojiteljem i mentorom glavnog lika.

The Night Menager Možda vas zanima Jedna od najgledanijih špijunskih serija, 'Night Manager', vraća se nakon duge stanke! Evo što sve znamo Rubrika Life&style Life&style

Za Dempseyja, koji je nedavno glumio Piera Taruffija u "Ferrariju" Michaela Manna, ovo je još jedna prilika da pokaže svoj glumački talent. Znamo ga i volimo iz filmova poput 'Drugo stanje Bridget Jones', 'Transformers' i 'Bewitched'. Njegov prijelaz iz šarmantnog liječnika u okorjelog policajca zasigurno će biti zadivljujuća transformacija koju ne smijemo propustiti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dexter (@sho_dexter)

Prva sezona nove serije, čija je proizvodnja počela u Miamiju ovog mjeseca, trebala bi imati deset epizoda, a ne zna se još točan datum prikazivanja. Sve sezone originalne serije 'Dexter' kao i 'Dexter : New Blood' dostupne su na Paramountu+ (Sky Showtime) i nude savršen binge maraton prije početka nove serije.

Možda vas zanima 11 najboljih serija iz 90-ih, od 'Pune kuće' do 'Bračnih voda' i gdje ih danas možemo gledati? Rubrika Life&style Life&style
Photo: Instagram @patrickdempsey

Komentari 0