Life&style 03. studenoga 2018.

Papuče za sve ''hejtere'' Božića? Ma, dovoljno su slatke i za nas koji ga obožavamo

Instagram @haileybieber.

Znaš one prijatelje koji zapravo nisu fanovi Božića, a ti imaš želiš nešto pokloniti za Božić. Evo, Primark je upravo riješio tvoj problem!

Prošao je 1. studenog i sad je posve legitimno razmišljati o Božićnim poklonima. Zar ne? I svi uvijek imamo barem jednog prijatelja koji mrzi Božić, pretjerivanje i Božićne poklone. Ma koliko god se ti trudila, on se naprosto ne može uživjeti. 

 E, pa, nameće se vječni problem - Što pokloniti tom Grinchu? Očito - Grincha, kradljivca Božića. U svim dostupnim oblicima. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Primark (@primark) on

Naime, u Primarku su ove godine izbacili papuče i pidžame napravljene specijalno za Božićomrzce! I apsolutno su preslatke! U crvene papuče s Grinchevim licem potpuno smo se zaljubili. Njihova je cijena oko 75 kuna i jedva čekamo prvi izlet preko granice da nabavimo barem jedan par. Je li uopće potrebno reći da ih mogu nositi i žene i muškarci?

Možda vas zanima... Papuče na jednoroge koje još imaju i grijanje? Može, hvala! Rubrika Life&style Life&style
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Primark (@primark) on

Osim papuča, tu je i preslatka pidžama koja nas je odmah oborila s nogu. Crvena pidžama s kapuljačom na Grincha definitivno ima snažnu poruku i opasno prijeti da otopi srce svakom Grinchu. Njena je cijena oko 150 kuna i mi smo potpuno lude za njom. Da nije potpuno paradoksalno (jer mi oboooožavamo Božić!), odmah bismo ju sebi kupile.

Komentari 0