Life&style

Papuče u obliku muškog spolovila postale su hit na internetu, a rijetki su mogli odoljeti a da ne komentiraju

  • Sigurno si barem jednom pomislila dragoj osobi kupiti štosne kućne papuče…
  • Ima ih zaista u različitom oblicima, ali kućna obuća koju ćemo predstaviti u tekstu zaista bi te mogla iznenaditi
  • Seže do gležnja, čini se kako može biti prikladna i za aktivnosti izvan kuće, a prilično vjerodostojno imitira oblik muškog spolovila

Dok smo u kući najradije ćemo biti u kućnim papučama. Obuća koju nosimo svaki dan skrivena je od znatiželjnih pogleda pa se u njihovom izboru stvarno možemo raspištoljiti. Znaju to i proizvođači koji su ovu udubinu i mekanu obuću osmisli na mnoštvo kreativnih načina. Papuče u obliku, mace, psa, nekog crtanog poznatog lika, flaminga…izbor je zaista velik. Ponekad ćemo rado baš neke takve štosne pokloniti dragoj osobi

Možda vas zanima Žena nosi kondom na nozi - ali ima jako dobar razlog za to Rubrika Love&Sex Love&Sex

No, Facebook stranica brenda BillyBallBags koji prodaje predmete u eksplicitnim oblicima muškog spolovila ukazala je na obuću zbog koje bi mnogi iz više razloga mogli podignuti obrvu. U obliku muškog spolovila i izrađena od gume, ova obuća zaista je odana vjernoj interpretaciji (osim veličine, naravno). Mnogi su korisnici društvenih mreža požurili komentirati ovaj rijedak prizor. 

 | Autor: Facebook/BillyBallBags Facebook/BillyBallBags

‘’Ako su premale, treba ih samo protrljati kako bi se naglo povećale’’, ‘’Baš mi je to nedostajalo u životu’’, ‘’Bio sam tamo kada su uzeli originalni kalup za izradu’’, ‘’Mislim da će mi pozliti’’, samo su neki od komentara. 

Podignuo se do senzacije! Zbog 'morskog penisa' internet je izgorio od zezancije

Obuća izrađena od gume koja seže do gležnja odlično bi mogla poslužiti primjerice kada treba ići baciti smeće po kišnom vremenu. Mnogi bi joj smislili i druge namjene. Štoviše, iako smo se skromno usudili pomisliti kako  se radi o obući koja se nosi samo unutar vlastita četiri zida, tehnički može biti primjenjiva i kao obuća za van. Uglavnom, invovativne gležnječe zabavile su mnoge korisnike interneta.

 | Autor: Facebook/BillyBallBags Facebook/BillyBallBags

Na stranici BillyBallBags proizvod još uvijek nije dostupan za kupnju, no čim se nađe u ponudi, vjerujemo, nekoga sa smislom za humor motivirat će da ga naposljetku stavi u košaricu. 

Photo: Facebook/BillyBallBags

Komentari 0