Life&style

Ovu Žensku priču ne želiš propustiti! U goste dolaze dvije mame blizanki, Nevena Rendeli i Mirna Medaković

  • Vjerujemo da si već čula za odlične vijesti - priznati talk-show Ženska priča, u kojemu voditeljica i naša kolumnistica Marijana Perinić o temama bliskima ženskoj publici razgovara s poznatim gošćama, prešao je u  digitalni format na miss7
  • Zato danas u 18 sati budi na našim kanalima – očekuje te druga emisija  showa u kojoj će ona ugostiti dvije mame blizanki - Nevenu Rendeli i Mirnu Medaković Stepinac
  • Vjerujemo kako će te poznate mame zabaviti svojim vrckavim anegdotama, korisnim savjetima i mudrim iskustvima, baš kako to dolikuje pravim ženskim pričama, evo što te sve očekuje

Nakon 174 gosta i sedam sezona showa koji je do posljednjeg mjesta punio zagrebački klub Sax, Ženska priča prešao je u online svijet u suradnji s portalom miss7, a prvi show na našim kanalima mogla si pogledati  u blagdanskom izdanju 23. prosinca 2020. godine. Vjerujemo kako su ti dobro došle tajne i korisni kulinarski savjeti  koje su kuhar Ivan Pažanin i novinarka i urednica Željka Klemenčić otkrili voditeljici Marijani Perinić.

 | Autor: miss7 miss7

A već danas, u drugoj emisiji showa koja će se emitirati na miss7 kanalima u 18 sati, možeš zaviriti u svijet ‘Majke i kćeri’ . Sve svoje tajne, izazove  pa i strahove otkrit će dvije mame blizanki - voditeljica i naša kolumnistica Nevena Rendeli te glumica Mirna Medaković Stepinac, a na jedan sasvim zabavan način. Ovaj petak tako si možeš priuštiti jedno kvalitetno i veselo žensko druženje!

Nevena, koja ti je poznata iz našeg talk showa 'miss7 live s Nevenom Rendeli i gostima', uz trogodišnje blizanke Maru i Leu ima i mlađu kćerkicu Vitu dok je Mirna ponosna mama također trogodišnjih blizanki Zore i Kaje. Nevena i Mirna su privatno i prijateljice pa ne sumnjamo kako će u studio donijeti ugodnu i veselu atmosferu uz koju ćeš se odlično zabaviti.

Možda vas zanima Željka Klemenčić i Ivan Pažanin otkrili su svoju blagdansku trpezu, a kuhar se osvrnuo i na 'spizu' Doris Pinčić Rubrika Life&style Life&style

‘’Nevena i Mirna govorit će o svome iskustvu mama blizanki, kako su protekle prve tri godine život s blizankama, koliko njihovi muževi pomažu ili odmažu, o podrški svojih roditelja ili svekrva. Saznat ćemo i koliko si same međusobno pomažu, kao prolaze zajednička ljetovanja, koliko su njihove kćeri slične njima i koja od curica ih zapravo više podsjeća na njih. Otkrit će i postaju li same slične svojim mamama iako su to rekle da neće nikada biti’’, otkrila je voditeljica Marijana Perinić. 

Bez obzira u kojem dijelu Hrvatske živiš tako sada možeš  otkriti zašto se za ove dovitljive, zabavne i korisne ženske razgovore proteklih godina tražila karta više. 

Na našim kanalima i ubuduće možeš očekivati teme iz raznih životnih područja bliskima ženskoj publici poput karijere, uspjeha padova, ljubavi, braka, prijateljstava, putopisa, seksualnosti, društvenih mreža, sporta, life coachinga, zdravog života, mode, kuhanja, poznatih majki & sinova, tati & kćerki….

Zaista imamo još jedan razlog veselju kojem se možemo prepusti već danas, u 18:00 sati na našim kanalima. Vidimo se!

Photo: Pixsell/Jurica Galoic

Komentari 0