Life&style

Ženska priča dolazi na miss7! Popularni talk-show s Marijanom Perinić gledaj kod nas od 23. prosinca

  • Jesi li za Žensku priču? Vjerujemo da uživaš u našim temama koje s tobom dijelimo dugi niz godina, no sada smo za tebe pripremili nešto uistinu specijalno! 
  • Naime, već priznati talk-show Ženska priča, u kojemu voditeljica i naša kolumnistica Marijana Perinić o temama bliskima ženskoj publici razgovara sa svojim poznatim gošćama, prelazi u digitalni format na miss7
  • Već 23. prosinca na našim kanalima moći ćeš saznati zašto su u sedam sezona ‘Ženske priče’ punile gledalište do posljednjeg mjesta te pronaći nešto za sebe iz palete širokih ženskih interesa poput muško-ženskih prijateljstava, odnosa majki i kćeri, seksa na jednu noć i mnogih drugih...

Voditeljica, komičarka i spisateljica Marijana Perinić odavno je osvojila i žensku i mušku publiku dvosatnim live talk-showom Ženska priča u kojem opušteno i duhovito priča o poslu, životu i ljubavima s talentiranim i nagrađivanim ženama, ali i brojnim poznatim Hrvatima i Hrvaticama. Nakon 174 gosta i sedam sezona showa koji je do posljednjeg mjesta punio zagrebački klub Sax, Ženska Priča prelazi u online svijet u suradnji s portalom miss7, a prvi show na našim kanalima možeš pogledati već 23. prosinca!

Sada ćeš i ti, bez obzira u kojem dijelu Hrvatske živiš, moći otkriti zašto se za ove dovitljive, zabavne i korisne ženske razgovore tražila karta više. 

‘’Već godinama me publika moli da Ženska priča iz kluba pređe u on-line format, tako da show može pratiti i moja mama iz Šibenika, baka iz Vrpolja i prijateljice iz daleke Australije. Tako da sam iznimno sretna što rastemo i što nas je prepoznao upravo portal miss7, s kojim uspješno surađujem kroz pisanje tjednog bloga'', rekla je Marijana. 

 | Autor: Privatni album/Olja Runjić Privatni album/Olja Runjić

Što te sve očekuje?

Zasad ćemo ti otkriti da možeš očekivati teme iz raznih životnih područja bliskima ženskoj publici poput karijere, uspjeha padova, ljubavi, braka, prijateljstava, putopisa, seksualnosti društvenih mreža sporta, life coachinga, zdravog života, mode, kuhanja , poznatih majki & sinova, tati & kćerki….

 | Autor: Privatni album/Olja Runjić Privatni album/Olja Runjić

‘’Birat ćemo aktualne teme, a u studio i preko skyp-a ugostit ćemo poznate žene i muškarce iz raznih područja te vas nastaviti nasmijavati i uveseljavati kao što smo to činili punih sedam godina uživo ispred publike’’, dodala je Marijana.

U fotelju nasuprot naše kolumnistice opušteno su zasjela već mnoga poznata imena iz javnog života poput Tereze Kesovije, Zrinke Cvitešić, Doris Pinčić, Jelene Veljače, Elle&Danijele Dvornik, Bojane Gregorić Vejzović, Nives Celzijus, Antonije Blaće, Franke Batelić, Mie Dimšić, Nevene Rendeli Vejzović, Ive Šulentić i mnogih drugih. No, projekt su svojim gostovanjem podržali i muškarci poput Zorana Šprajca, Tarika Filipovića, Mate Jankovića, Gorana Milića i drugih. 

Zaista imamo još jedan razlog veselju kojem se možemo prepusti već ovih blagdana! Točnije 23. prosinca u 12:00!

 | Autor: miss7 miss7

Vjerujemo u zadovoljstvo naše publike

Prelazak u digitalni video format na platformu miss7 - najvećeg ženskog brenda u Hrvatskoj koji mjesečno dopire do čak više od milijun i pol korisnika interneta uz državi, pozdravila je i glavna urednica svih miss7 izdanja Tonkica Zlački.   

‘’Sretni smo što na kraju ove izazovne godine možemo najaviti prelazak Ženske priče u miss7 ekipu. Marijana Perinić je svojim dugogodišnjim neumornim radom dokazala da zna pričati ženske priče baš kao što i mi u miss-u činimo. Nije čudo da smo se prepoznali te odlučili ploviti zajedno dalje. Vjerujemo na zadovoljstvo naše publike. Na terenu miss7 digitalnih video formata Marijanu dočekuje naša Nevena Rendeli sa svojim showom Friday live (utorkom 😊). Mislim da smo osigurali dobru špicu za 2021.“, rekla je Tonkcia Zlački. 

 | Autor: Privatni album/Olja Runjić Privatni album/Olja Runjić

Humanitarni karakter talk-showa

Veliko nam je zadovoljstvo predstaviti i humanitaran karakter talk-showa jer će gledatelji tijekom emisije moći uplaćivati donacije  za Udrugu u borbi protiv raka dojke Europa Donna Hrvatska

‘’Smatram da će kroz portal Miss 7 ženska solidarnost biti još jača, a posebno me veseli nastavak podrške udruzi Europa Donna Hrvatska, i to kroz donacije koje će publika širom svijeta, tijekom emisije, moći uplaćivati. Upravo ova trostruka sinergija talk showa, portala i udruge mi se čini kao dobitna kombinacija za dugoročnu suradnju kojoj je cilj zabava i edukacija, na opušten i zanimljiv način‘’, zaključila je Marijana. 

Tijekom emitiranja Ženske priče na ekranu će biti istaknut račun humanitarne udruge Europa Donna Hrvatska. Donacije za rad udruge možete uplatiti na broj žiroračuna HR1323600001101456088888.   

Gledamo se 23. prosinca!

POGLEDAJ VIDEO: Znaš li da si genijalna?

Photo: miss7

Komentari 0