Life&style

Ovu mladenku su svi napali zbog nevjerojatnih zahtjeva za svoje vječanje: "Ona je razmaženo derište"

  • Na društvenim mrežama nikad ne nedostaje nesretnih iskustava djeveruša s mladama
  • Ovog puta jedna je korisnica priznala da si ne može priuštiti skupe zahtjeve svoje prijateljice koje ona očekuje za svoje vjenčanje
  • Mlada je od djeveruša tražila da plate čak i svoju večeru

Djeveruša je odlučila na Redditu otvoriti dušu i otkriti je li u krivu nakon što je najboljoj prijateljici iz djetinjstva rekla kako si ne može priuštiti gotovo tri tisuće dolara troškova za njeno vjenčanje i djevojačku večer. Jedna žena podijelila je svoju situaciju na Redditu i objasnila kako i ona i mlada imaju samo 21 godinu i da si ne može priuštiti biti dio tog vjenčanja zbog zahtjeva mladenke.

“Oduvijek smo prijateljice i ona se prije 5 mjeseci zaručila za dečka s kojim je u vezi samo 6 mjeseci”, napisala je. “Isplanirale smo naša vjenčanja još dok smo imale 14 godina i ona je željela vjenčanje u dvorcu s raskošnom haljinom. Prije dva mjeseca pronašla je svoj dvorac iz snova i rezervirala ga za vjenčanje koje će biti za 4 mjeseca.” “Upravo je tražila da kupimo haljine od 280 dolara i da platimo desetinu od vjenčanice vrijedne 2 tisuće dolara. Nas djeveruša je 6, što znači dodatnih 200 dolara za vjenčanicu, uz djevojačku večer vrijednu 14 tisuća dolara, kao i zabavu za mladenku od 600 dolara, čiji se troškovi također dijele. Kad se sve zbroji, to je ukupno 2913 dolara koje si ne mogu priuštiti jer još uvijek studiram i 100 tisuća dolara sam u dugu.”

 | Autor: Shutterstock Shutterstock Nastavila je i napisala kako je rekla prijateljici da si ne može to sve priuštiti. Mlada je od djeveruša očekivala i da same plate za frizure i šminkanje, a od ove prijateljice tražila je i da svoju crvenu kosu oboji u plavo za dan vjenčanja.
“Također želi i skupe svadbene poklone i da same platimo svoju večeru”, napisala je. “Rekla sam joj da si to stvarno ne mogu priuštiti, a ona je poludjela i rekla da sam užasna jer je to njezin veliki dan koji sam joj ja pomogla isplanirati kad je imala 14. Ponovila sam joj kako nisam u financijskoj situaciji da napravim sve. Jesam li s****nja ako joj kažem da si sve te troškove ipak ne mogu priuštiti jer ne želim uništiti njeno vjenčanje i naše prijateljstvo.

Mladenka je zabranila sestri blizanki da joj bude djeveruša na vjenčanju. Je li njezin razlog opravdan? Možda vas zanima Mladenka je zabranila sestri blizanki da joj bude djeveruša na vjenčanju. Je li njezin razlog opravdan? Rubrika Life&style Life&style

Drugi korisnici Reddita šokirali su se pričom pa je tako jedna napisala: “Ona je stvarno velika, velika glupača. Ti nisi i drago mi je da si joj rekla. Da sam ja još bih dodala i rekla joj da je sebična, nerealna i da samo misli na sebe”. “Kad sam se ja udavala, djeverušama sam kupila haljine i nisam ih tražila da išta plate, naši roditelji su nam pomogli. Štedjeli smo 2 godine nakon što smo se vjenčali da bismo mogli ići na lijepo putovanje za medeni mjesec. Prilično sam razočarana što sam tek sad saznala da sam mogla natjerati moje prijateljice da plate sve.”, našalila se druga komentatorica.

 | Autor: Shutterstock Shutterstock “Ovo je stvarno nešto najotrcanije što sam ikad čula”, napisala je još jedna korisnica. “Da pitaš svoje djeveruše da same sebi kupe haljine za svoje vjenčanje i još da plate i djevojačku. Čudno je i to što mlada sama planira djevojačku. Ako je toliko ekstravagantna, u tom bi slučaju djeveruše trebale moći izabrati žele li sudjelovati ili ne. Također, tražiti ih da pomognu s plaćanjem njene vjenčanice i da plate vlastite večere?!! Njezina najbolja prijateljica ne može si priuštiti vjenčanje iz snova pa smanjuje troškove tako što će natjerati svoje prijateljice da plate dio i to izgleda stvarno ružno.”

“Činjenica da si ne može priuštiti vjenčanicu od 2 tisuće dolara je veliki znak koji upućuje na to da je uveliko prešla svoj budžet za ovo vjenčanje. Iako je 2 tisuće dolara mnogo novca, za jednu vjenčanicu to je zapravo u nižim ili srednjim vrijednostima kad se radi o vjenčanicama.” “I to što se udaje za nekog koga poznaje samo 6 mjeseci i prisiljava na ostvarivanje planova koje ste imale s 14 godina… Što nije u redu s tim razmaženim derištem? Ti nisi kriva, ona treba odrasti i postati realna”, dodala je još jedna korisnica.

Možda vas zanima Zašto mladenke nose veo, čemu služi kum i koga mame djeveruše? Što se krije iza 10 tradicija na vjenčanju Rubrika Life&style Life&style

 

Photo: Shutterstock

Komentari 0