Life&style
Uređenje kupaonice

Ovu boju sigurno nikada nisi pomislila staviti u kupaonicu! Primijenila je slavna glumica, a izgleda svjetski

  • Interijeri odražavaju našu osobnost, stoga je poželjno stvarati vlastita pravila čak i kada želiš slijediti trendove
  • Glumica Vanessa Hudgens nije trepnula kada je za svoju kupaonicu izabrala neobično ‘špiljsko’ dizajnersko rješenje
  • Naime, cijelu prostoriju je obojala u crno, a  podignula je raznim detaljima i posebnom tehnikom bojanja zidova koja je popularna već neko vrijeme

Dan Vanessa Hudgens ispunjen je brojnim poslovnim obvezama, ali zato se glumica iznimno veseli povratku u svoj dom, vilu u kolonijalnom stilu iz 1922. godine, gdje uživa u svakom milimetru prelijepog zdanja na holivudskim brdima. Kako izgleda unutrašnjost njezinog doma Disneyjeva zvijezda pokazala je u videu za Architectural Digest. Njezini fanovi i ljubitelji interijera tako su mogli vidjeti predivno utočište glumice s mnoštvom boja i svjetline ukrašeno raskošnim zelenilom te maslinama. No, u potpunoj suprotnosti prozračne vibracije toplog doma stoji jedna prostorija – crna kupaonica nadahnuta gotičkim stilom koju Vanessa naziva i ‘seksi špiljom’. 

Možda vas zanima Ovih 7 detalja u kupaonici može otkriti puno u tvojoj osobnosti Rubrika Life&style Life&style

Baš je dramatična master kupaonica sasvim neočekivani dio doma, a djelo je dizajnera interijera Jakea Arnolda. Ujedno je tijekom uređivanja raskošne kuće kupaonica bila na vrhu prioriteta kako se Vanessi nakon putovanja najdraže opustiti u kadi u svom posebnom ambijentu. 

‘’Jake je došao s nekoliko prijedloga za primarni za kadu, ali ja sam iz nekog razloga gravitirala 'špiljskoj vibraciji'. Zaljubila sam se u ideju da sjedim u ovoj dubokoj, keramičkoj kadi, a uz otvorene prozore, slušam francusku glazbu i gledam kako svijećnjaci gore’’, opisala je Vanessa ambijent. 

Prije i poslije: mračnu i tijesnu kupaonicu preuredili su u mini spa za samo 6000 kuna

Uz mramorne umivaonike, pločice dubokih boja koje su ostale nakon preuređenja kuhinje, crni zidovi te crni ormarići  savršeno utjelovljuju holivudski glamur, a ujedno omogućuju prostoriji da odiše posebnim šarmom i ističe se od ostataka kuće.

Kupaonica Vanesse Hudgens | Autor: YouTube YouTube Kupaonica Vanesse Hudgens

Poseban dodir Hollywooda dodaju i zidne lampe u art deco stilu, a pretežno tamnu prostoriju osvježava i pokoja zelena biljka. 

Kako u cijelosti izgleda Vanessin dom možeš vidjeti u priloženom videu  (a dramatična kupaonica je na 8:28).

Prostorija poznate glumice izvrsna je inspiracija za uređenje vlastitih kupaonica za one najodvažnije. Za one kojima se crna boja na zidovima kupaonice čini predramatična, mogu se odlučiti za blažu verziju posebne kalklitir boje za cloudy efekt vrlo koji je vrlo trendi u posoljenih nekoliko godina. 

Svakako primijeni detalje u bojama za naglašavanje – možeš izabrati ručnike, držače za četkice za zube ili ostale spremnike u puderasto ružičastoj ili drugoj boji koju voliš a koja će podignuti prostor. 

Photo: Shutterstock

Komentari 0