Life&style

Ovo je najskuplja vila koja se trenutačno prodaje u Americi, evo što sve nudi za 220 milijuna dolara

  • Malibu je odavno stekao kultni status kao mjesto u kojem svi slavni koji drže do sebe moraju imati svoju nekretninu
  • To je vrijeme ipak već pomalo iza nas, ali cijene imanja i kuća u luksuznoj oazi zapadno od Los Angelesa i dalje su vrtoglave
  • U Malibuu se prodaje i trenutačno najskuplja nakretnina u cijeloj Americi, a ovaj luksuz će vlasnika stajati 220 milijuna dolara 

Poznato je da su mnogi slavni i bogati u Kaliforniji vlasnici nekretnina u prestižnom Malibuu, prekrasnom dijelu obale zapadno od Los Angelesa. Kuće u Malibuu imaju ili su nekad imale gotovo sve top zvijezde kojih se mogu sjetiti u ovom trenutku, od Leonarda di Caprija, Jennifer Aniston, Brada Pitta, Angeline Jolie, do Mela Gibsona, Toma Hanksa, Travolte, Carreyja, Miley Cyrus, Paris Hilton...Možemo tako nabrajati do sutra. I tu je, naravno, Charlie Sheen - vlasnik nekretnine u Malibuu i u seriji (Dva i pol muškarca) i u stvarnosti.

Možda vas zanima Madonnina bivša vila na Sunset Boulevardu ostavlja bez daha – jednostavno je božanstvena Rubrika Life&style Life&style

Veći dio slavnih su svoje kuće i vile u Malibuu prodali, a uspoređujući cijene, raspon je uglavnom bio između 10 i 20 milijuna dolara i to kod onih koji ipak nisu imali velika imanja. One prave luksuzne rezidencije vrtoglavo se penju i prema 100 milijuna dolara, ali ono što smo upravo pronašli nadmašuje sve ostale nekretnine u oglasima - ne samo u Malibuu, već i u cijeloj Americi.

 | Autor: TheMLS TheMLS

Ova vila koja se prodaje u Malibuu trenutačno je najskuplja nekretnina u cijeloj Americi, a cijena joj je vrtoglavih 220 milijuna dolara. Riječ je doista prekrasnom imanju s vilom građenom u mediteranskom stilu, smještenoj u jednoj od najljepših kalifornijskih uvala. Vilu je dizajnirao Robert Stern u stilu starih imanja u Toskani i Provansi. 

 | Autor: TheMLS TheMLS

Vila je zapravo spoj prekrasnih kamenih struktura s terakota krovovima i elementima koji podsjećaju na antičke građevine. Sve su strukture elegantno povezane kroz vrtove i dvorišta s kojih se pruža nevjerojatan pogled na Tihi ocean. 

 | Autor: TheMLS TheMLS

Kompleks se sastoji od devet objekata koji uključuju glavnu vilu, teretanu, apartman na plaži, apartmane, urede te podzemni tunel koji povezuje bazen i veliko kino. Također, postoji i posebno dizalo koje vas vodi do plaže.

 | Autor: TheMLS TheMLS

Vlasniku je trebalo više od četiri desetljeća da postigne konačni izgled, eleganciju i luksuz ovog fascinantnog posjeda.

Možda vas zanima Prodaje se bivši dom Giannija Versacea u New Yorku, slavni dizajner ga je sam uredio i blješti od luksuza Rubrika Life&style Life&style

Agencija koja je zadužena za prodaju nudi i mogućnost kupnje vile na kredit, a rata bi pritom iznosila nešto više od milijun dolara na mjesec. Prava sitnica.

 | Autor: TheMLS TheMLS  | Autor: TheMLS TheMLS

 

Photo: TheMLS

Komentari 0