Life&style

Prodaje se bivši dom Giannija Versacea u New Yorku, slavni dizajner ga je sam uredio i blješti od luksuza

  • Bivši dom modnog kralja Giannija Versacea u New Yorku vrijedan 70 milijuna dolara stavljen je na prodaju
  • Rezidancija ima 17 soba i 10 kupaonica, a sadašnji vlasnici imanje su kupili izravno od obitelji Versace
  • Rakošne prostorije obiluju mozaicima, mramorom i oslikanim stropovima

Gradske kuće u New Yorku sinonim su za luksuzan život, ali vila od 70 milijuna dolara koja je ranije bila u vlasništvu i dizajnirana od strane pokojnog, velikog Giannija Versacea podiže pojam raskoši i luksuza na novu razinu. Neoklasična gradska kuća izgrađena je 1950. godine, a kupio ju je slavni talijanski dizajner za 7,5 milijuna dolara 1995. godine.

 | Autor: Travis Mark/Promo Travis Mark/Promo

Možda vas zanima Iz modnog brenda smo zamoljeni da prestanemo krivo izgovarati 'Versace'. Kakav je tvoj izgovor? Rubrika Moda Moda

Kao što se i očekivalo, modna ikona u potpunosti je redizajnirala rezidenciju nakon kupnje, dodajući obilje svog prepoznatljivog sjaja i glamura. Prilagođeni dodaci uključuju klasične stupove, mozaike, mramorne podove i oslikane stropove. Jedna od prostorija čak sadrži i restaurirane ploče iz 19. stoljeća na krovu koje je Versace nabavio iz firentinske palače i prikazuju epsku elizejsku scenu. Šesterokatna vila na Manhattanu smještena je u istočnoj 64. ulici i prostire se na 14.175 četvornih stopa, s otprilike 17 soba koje se prostiru kroz njezine visoke interijere.

 | Autor: Travis Mark/Promo Travis Mark/Promo

Sedam spavaćih soba, sedam velikih i tri manje kupaonice čine više od polovice prebivališta dizajniranog u talijanskom baroknom stilu, dok je ostatak posvećen velikim dnevnim i blagovaonskim prostorima, knjižnici, teretani, igraonici, medijskoj sobi i uredu. U međuvremenu, vani se nalazi zadivljujući vrt koji se proteže na 3.025 četvornih stopa i sjenica na krovu s pogledom na poznatu Petu aveniju.

 | Autor: Travis Mark/Promo Travis Mark/Promo

 | Autor: Travis Mark/Promo Travis Mark/Promo

Ovo moraš vidjeti! Zaviri u luksuzno seosko imanje Mile Kunis i Ashtona Kutchnera u Los Angelesu

Rezidencija ima i sobu za zabavu i opuštanje, s velikim biljarskim stolom, prostrani walk in ormar i kuhinju s elegantnim bijelim kuhinjskim ormarićima. U blagavaonici nalazi se veliki stol, kamin i nekoliko velikih baroknih lustera. Imanje prodaju švedski milijarder Thomas Sandell i njegova supruga Ximena. Par je kupio nekretninu izravno od obitelji Versace za 30 milijuna dolara 2005. godine.

 | Autor: Travis Mark/Promo Travis Mark/Promo

 | Autor:

Nikki Field iz 'Sotheby's International Realty', koja oglašava nekretnine, rekla je za Wall Street Journal da su Sandellovi "fanovi Versacea" i da će "ovo umjetničko djelo" vjerojatno "ugrabiti netko" tko je obožavatelj obitelji Versace. Ipak, ovo nije prvi put da se ova kuća pojavila na tržištu. U jednom trenutku bila je dostupan za najam s traženom cijenom od 100.000 dolara mjesečno, prema pisanju Wall Street Journala. Kako bi još malo uživala u raskoši Versacea pogledaj fotografije prostrane vile.

 | Autor: Travis Mark/Promo Travis Mark/Promo

 | Autor: Travis Mark/Promo Travis Mark/Promo

 

Jennifer Lopez i Ben Afflec kupili su zajedničku kuću Možda vas zanima Jennifer Lopez i Ben Affleck kupili su kuću, kako izgleda njihovo ljubavo gnjezdašce? Rubrika Life&style Life&style
Photo: Travis Mark/Promo

Komentari 0