Life&style

Ovo je najseksi muškarac na svijetu za 2022. po izboru magazina People

  • Nakon prošlogodišnjeg pobjednika Ant-Mana, slavodobitnik za 2022. godinu je - Kapetan Amerika
  • Nije riječ o nekim nagradama za Marvelove junake, već o prestižnom izboru magazina People za najseksi muškarca na svijetu
  • Chris Evans je najseksi muškarac 2022. godine, a laskavu titulu naslijedio je od Paula Rudda

Magazin People i ove je godine proglasio najseksi muškarca na svijetu - a za 2022. tu laskavu titulu ponio je Chris Evans. Marvelov Kapetan Amerika i zvijezda filma 'The Gray Man' proglašen je pobjednikom tijekom emisije 'Late Night Show with Stephen Colbert'. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by People Magazine (@people)

Iako Evans nije bio prisutan na proglašenju najseksipilnijeg muškarca, produkcija je unaprijed snimila video slavodobitnika u društvu najseksi muškarca iz 2016. - Dwayna Johnsona. U razgovoru za People Evans je prije svega istaknuo.

- Moja mama će biti jako sretna! Jako je ponosna na sve što radim, ali ovo je nešto s čim će se moći posebno hvaliti.

 | Autor: Marvel Studios Marvel Studios

Evans je dodao i da sad očekuje zadirkivanje kolega, posebice onih koji su također osvojili istu nagradu - Chrisa Hemswortha i Ryana Reynoldsa.

- Ovo je razlog za maltretiranje. Zreo sam za to, dodao je Evans.

Možda vas zanima Australski seksi vatrogasci opet su se skinuli za humanitarni kalendar, šalju ih i u Hrvatsku! Rubrika Life&style Life&style

Inače, Evans je 2020. godine bio glavni favorit za laskavu titulu, ali pošto je slučajno podijelio fotografiju svog penisa na Instagramu, People je ipak njegovo proglašenje smatrao neprimjerenim pa je nagradu uzeo Michael B. Jordan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by People Magazine (@people)

Nagradu na najseksi muškarca na svijetu magazin People dijeli još od 1985. godine, a prvi pobjednik je bio - Mel Gibson. Prošle godine slavio je Paul Rudd, a neki od recentnijih dobitnika su John Legend, Idris Elba i Blake Shelton. 

Photo: Marvel Studios

Komentari 0