Life&style

Australski seksi vatrogasci opet su se skinuli za humanitarni kalendar, šalju ih i u Hrvatsku!

  • Hrabri i seksi australski vatrogasci pomažu raznim organizacijama, od onih koji brinu za bolesnu djecu do udruga za zaštitu životinja. 
  • Humanitarne kalendare naručuju fanovi iz cijelog svijeta. Cijena kalendara za 2023. je 14,77 eura, a napravili su šest atraktivnih varijanti
  • Dobra vijest je da šalju i u Hrvatsku, a dok kalendar ne stigne, u njihovim fotkama možemo uživati online

Već tradicionalno žene diljem svijeta s nestrpljenjem čekaju novi kalendar australskih seksi vatrogasaca, i dočekale su jer se nedavno pojavio u prodaji. Dečki su i ove godine pozirali goli do pasa, prenosi 24sata.

Napravili su šest varijanti kalendara - klasični, samo u trapericama te sa raznim životinjama. Sav prihod od prodaje, kao i svake godine, ide u humanitarne svrhe.

 | Autor: AFFP AFFP

Pomažu raznim organizacijama, od onih koji brinu za bolesnu djecu do udruga za zaštitu životinja. Kalendare naručuju ljudi iz cijelog svijeta. Cijena je 14,77 eura, a onima koji kupe tri komada odjednom daruju 10 posto popusta.

 | Autor: Instagram @australianfirefighterscalendar Instagram @australianfirefighterscalendar

Pogledati ih i naručiti možeš OVDJE. Šalju ih i u Hrvatsku pa, želiš li sebi ili nekoj prijateljici uljepšati božićne blagdane, ovo je odlična ideja - ugodni su oku, a opet ćeš uplatom nekome pomoći.
 

Ovakve kalendare prave od 1993. godine, a ove godine slave 30. obljetnicu.

Ne zna se tko je slađi, ovi zgodni vatrogasci ili životinjice kojima su okruženi tijekom snimanja za kalendar - uvjeri se sama.

 | Autor: Instagram @australianfirefighterscalendar Instagram @australianfirefighterscalendar

Inače, sa snimanjima vatrogasci počnu u ožujku svake godine, a okupljaju se iz cijele Australije, iz urbanih dijelova zemlje, sa sela, iz oružanih i zrakoplovnih snaga te korporativnih službi za gašenje požara. 

Pogledaj u videu kako izgleda fotkanje za kalendar:

 

Photo: Instagram @australianfirefighterscalendar
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    Evo ih opet