Life&style

Ovo je najbolnija točka tvog znaka - doslovno

Kao što horoskop određuje naš karakter i psihu, konstelacija planeta u času našeg rođenja utječe i na naše zdravlje. Svaki znak ima svoje slabe točke odnosno podložniji je nekim bolestima

Patiš od migrena, sklona si alergijama, boli te želudac kad sve u životu ne ide savršeno. Uzroci bolova i bolesti nisu samo fizički. Sve drevne medicine tijelo i psihu gledaju kao jedno. S tim se slaže i astrologija, naše su boljke povezane s onim tko smo i kakvi smo.

Ljudi rođeni u znaku Ovna su poznati kao snalažljivi i tvrdoglavi. Također, ovaj znak je poznat po tome da ide glavom kroz zid. Pa je glava i njegova slaba točka u zdravstvenom smislu. Zbog čestog potiskivanja bijesa, Ovan najčešće ima problema s migrenama. Također, osobe rođene u ovom "tvrdoglavom" znaku imaju i probleme sa sinusima, pa i ponekad jaku bol u čeljusti...

Svaki pravi Bik u nekom trenutku osjeća zasićenost okolinom, a prvenstveno rutinom. Baš zbog tog pritiska ovaj znak je i sam uvijek napet. Najčešće tegobe? Ukočenost u vratu i općenito napetost cijelog tijela. Bikice, opustite se  ;)

Želiš li svakodnevno primati horoskop napravljen samo za tebe? Donosimo personalizirani horoskop napravljen s profesionalnim astrolozima na temelju vašeg natalnog horoskopa, planetarnih pozicija i njihovog odnosa i potpuno je besplatno. Prijavi se!

Jesi li primijetila koliko Blizanci vole gestikulirati rukama? One su im glavni saveznik u prenošenju informacija, a isto tako će rado ruke koristiti i za ostale stvari: grljenje omiljenih osoba, kuhanje i jedenje rukama. Zato nije ni čudo da Blizanci najveću napetost osjećaju - u rukama!

Rakovi imaju najvećih problema - s prsima! Često su ona osoba u društvu ili obitelji na koju padne sva odgovornost. Svoje probleme drže u sebi, a žrtvuju se za one koje vole baš zato što misle kako oni moraju biti stabilni. Zbog stresa nije rijetkost da oni obolijevaju od nakupljanja vode u tijelu, a Rakovi su skloni i cistama.

Ponosni horoskopski znak Lav ima osobine lidera, a krasi ga i velika srčanost. I u posao i u odnose ulažu svu svoju energiju, točnije - srce. Dakle, ovo je Lavov organ koji je najviše ugrožen. Kada im dobro ide u poslovnim odnosima vole se isprsiti i izravnati leđa. Nasuprot tome, ako se dogodi da Lavica ima nekih problema, pogrbit će se. Zato dolazi i do problema u gornjem dijelu leđa.

Ovaj plahi horoskopski znak se teško suočava s realnošću. Djevice ne vole laži, prevare i ogovaranja. Točnije, povraća im se od takvih ljudskih osobina. Zato nije ni čudo su gastroenterološki problemi jedan od najvećih Djevičinih zdravstvenih problema. Također, Djevice su sklone i dobivanju čireva na želuca.

Vage se ne mogu se ustabiliti, naći ravnotežu, pa imaju problema s donjim dijelom leđa. Vage su pod stalnim pritiskom života i društva te vole preispitivati baš sve. Ne mogu na lak način postići stabilnost u umu, pa isto tako se ne mogu ustabiliti niti fizički. Centar za ravnotežu u donjem dijelu leđa im zato je slaba točka.

Škorpioni su poznati kao astrološki znak koji samom sebi zadaje najviše stresa. Vide probleme u svemu, a taj nakupljeni stres izaziva bol u neočekivanim dijelovima tijela poput koljena ili trbuha. Topla preporuka: odlazak na spa vikend s prijateljicama!

Vatreni horoskopski znak Strijelac najviše problema ima s - kukovima! Ovaj problem nema veze sa starošću, nego s balansiranjem. Kako u životu u kojem često balansiraju između mirnog i uzbudljivog života, ali imaju i disbalans u fizičkom smislu. Vole se odmarati, a onda naglo početi s vježbom zbog čega su ozljede u kukovima česte.

Možda vas zanima Tri horoskopska znaka koja rado preuzimaju kontrolu u krevetu - jesi li i ti među njima? Rubrika Love&Sex Love&Sex

Horoskopski znak Jarac se odlikuje zrelošću, mudrošću i odgovornošću. Čak tolikom odgovornošću da ponekad preuzimaju na sebe obaveze koje ne trebaju. Zbog toga se sav Jarčev stres nakuplja u koljenima. Bilo da se radi o lomljivim kostima, ili nakupljanju tekućine, ovaj horoskopski znak bi trebao obratiti pozornost na koljena.

Photo: Thinkstock / Spencer Davies

Komentari 0