Love&Sex

Tri horoskopska znaka koja rado preuzimaju kontrolu u krevetu - jesi li i ti među njima?

  • Neki vole u krevetu više biti maženi i paženi, a drugi radije preuzimaju uzde u svoje ruke
  •  S ova tri horoskopska znaka može u krevetu biti sasvim divlje…

Vjeruješ li u horoskop ili ga čitaš iz zabave, horoskop ti ipak može svašta otkriti – o drugima, ali i o tebi. Jedna od osobina o kojoj se najčešće govori kad je riječ o „zvjezdanim karakteristikama“, jest strast. Stoga otkrivamo koji su najstrastveniji horoskopski znakovi – koji uvijek žele kontrolu među plahtama! 

Škorpion 

Škorpion rado voli maštati. Ono što se drugi ne usude ni pomisliti, on odmah želi isprobati. Rođeni u ovom znaku često su „divlji“ u krevetu. Povrh svega, Škorpion točno zna što želiš, što ti se najviše sviđa, te je pravi zavodnik. 

Ovan

Ovnovi se rado osjećaju (nad)moćno te pod svaku cijenu žele imati kontrolu nad svime – pa tako i u krevetu. Stoga su i oni prilično divlji u krevetu. Jako su samouvjereni te su u svako vrijeme spremni na eksperimentiranje. Primjerice, seksualne igračke su im omiljene „igračke“. 

Bik 

Doduše, Bikovi nisu toliko divlji poput Ovnova i Škorpiona, ali su vrlo strastveni ljubavnici. Rođeni u znaku Bika nesebični su ljubavnici, rado imaju kontrolu u krevetu, ali im je i osobito važno da se emotivno predaš te „dođeš na svoje“. 

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0