Life&style
Najsretniji dan za svaki horoskopski znak

Ovo je najbolji dan u tjednu za svaki pojedini horoskopski znak, tri znaka vladaju vikendom

  • Premda se vjerojatno svi radujemo vikendu, osobe rođene u znaku raka vjerojatno su vrlo zadovoljne ponedjeljkom
  • Naime, prvi dan u tjednu njihov je sretan dan
  • Pogledaj najbolje dane ostalih horoskopskih znakova

Osjećaš li se jednostavno sretnije i produktivnije – više u nekim danima, a manje u drugim? To bi moglo biti zbog tvog horoskopskog znaka. Naime, kao što je svaki znak zodijaka oblikovan različitim karakteristikama, tako i svakome odgovara drugačiji dan u tjednu. Pogledaj koji je tvoj najsretniji dan…

Sudbinski par: Samo je jedan horoskopski znak stvoren za tvoj - provjeri koji je to

Ponedjeljak: najbolji dan za rođene u znaku raka

Nad osobama rođenima u znaku raka vlada mjesec. Ponedjeljak im savršeno odgovara. I dok ostali horoskopski znakovi obično škrguću zubima tijekom prvog dana u tjednu, rak se ponedjeljkom osjeća preporođenim. Može mirno sastaviti plan za nadolazeći tjedan i ponovno koristi energiju koja mu je dostupna nakon opuštajućeg vikenda.

via GIPHY

Utorak: najbolji dan za rođene u znaku ovna i škorpiona

Utorak, kojim vlada Mars, daje ovnovima i škorpionima dodatnu dozu snage i energije. Budući da su oboje započeli tjedan u ponedjeljak, već koriste utorak da vežu projekte i provode nove ideje u praksi.

Osobe rođene u ova 4 horoskopska znaka jako su svestrani i imaju mnogo talenata

Srijeda: najbolji dan za rođene u znaku blizanaca i djevice

Srijeda je toliko dobra za ova dva horoskopska znaka, jer su tada dostigli vrhunac snage. Dan kojim vlada Merkur označava sredinu tjedna, što za blizance i djevicu znači da su mogli pokrenuti sve planove - a sada imaju dovoljno vremena da ih ostvare.

via GIPHY

Četvrtak: najbolji dan za rođene u znaku riba i strijelca

Mnogi ga od milja zovu „mali petak“, a ribe i strijelac doista su puni energije u četvrtak. Nije ni čudo, jer dan kojim vlada Merkur odiše velikom kreativnošću i stvoren je za komunikaciju. Ipak, važno je na trenutak zastati i osvrnuti se na ono što si postigla - to je vrlo dobro za oba horoskopska znaka.

Možda vas zanima 4 jako bitna razloga zašto je dobro imati osobu rođenu u znaku bika u svom životu Rubrika Life&style Life&style

Petak: najbolji dan za rođene u znaku bika i vage

Svi uživamo u lijepom osjećaju koji sa sobom donosi petak - međutim, bikovi i vage doista uživaju. Iščekivanje im je najveća radost, a dan kojim vlada Venera najavljuje malo predaha intenzivnije nego bilo koji drugi.

via GIPHY

Subota: najbolji dan za rođene u znaku jarca i vodenjaka

Dok se drugi zadržavaju na kauču na početku vikenda, jarac i vodenjak u subotu postaju doista aktivni. Svoj tjedan žele završiti s dobrom dozom produktivnosti, a subota im daje prostor koji im treba.

Nedjelja: najbolji dan za lavove

Za ljude rođene u znaku lava, nedjelja je obično prvi dan u tjednu kada zaista mogu disati. Uživaš punim plućima, napuniš baterije i pokušavaš razbistriti glavu.

via GIPHY

Možda vas zanima Osobe rođene u ovim horoskopskim znakovima izuzetno su razmažene, baš sve mora biti po njihovom Rubrika Life&style Life&style

 

Maja Šuput u svom prvom javnom nastupu nakon poroda za novi broj miss7 magazina otkriva otkud je došla ideja da se sin zove Bloom

Photo: Shutterstock

Komentari 0