Life&style
Film 'Cloe'

Ovo je 5 najboljih erotskih trilera na Netflixu koje će nam dodatno zapaliti vruće ljetne večeri

Erotski trileri su filmovi koji govore više od same romanse ili seksa. Uostalom, zabavnije je vidjeti tajne, laži i opasnosti kako staju na put inače normalnoj vezi. Sve to samo začini stvari i čini ih zabavnima.

Kako bismo ti pomogli da dodatno uživaš u ovom dugom vrućem ljetu, sastavili smo mali popis od pet seksi trilera sa Netflixa koje se doista isplati pogledati. Ovo možda nisu filmovi dostojni Oscara ili filmovi koje kritika voli, ali to su filmovi koji su imali dosta uspjeha na Netflixu zbog načina na koji su, pa, zapalili gledatelje...

'Deadly Illusions' 

'Deadly Illusions' je triler o piscu trilera, Mary Morrison (Kristin Davis). Bila je majstorica žanra trilera, ali je 'izgubila dodir'. Tek kad Mary unajmi dadilju po imenu Grace (Greer Grammer), ponovno otkriva svoju strast prema pisanju.

Nažalost, čini se da i Mary razvija strast prema Grace dok proživljava živopisne fantazije o aferi svog muža Toma (Dermot Mulroney) s Grace. Umišlja li Mary stvari? Ili se Grace infiltrirala u njezin život toliko snažno da uništava Marynu obitelj iznutra? Morat ćeš pogledati  da saznaš.

'Opsesija' 

OK, tehnički, ovo je serija. Ali sa samo četiri epizode u trajanju od 33 do 43 minute. 'Obsession' je zapravo poput stvarno dugog, opojnog filma. To je uglavnom zbog izvornog materijala budući da je riječ o remakeu erotske drame 'Požuda' iz 1992. u kojoj glume Jeremy Irons, Juliette Binoche i Miranda Richardson. Zaplet je uglavnom isti: Ugledni Britanac (Richard Armitage) s bogatom ženom i sretnom obitelji upoznaje zaručnicu svog sina (Charlie Murphy) u baru i gotovo odmah započinje aferu s njom.

Serija je prikladno erotična (postoji velika količina golotinje), ali je također pogled na to kako se zaljubljenost može brzo pretvoriti u nešto opasno i neizbježno…

'Ljubavnik Lady Chatterley' 

Djed erotskih drama, 'Ljubavnik Lady Chatterley', tehnički nije triler, ali sadrži jednostavnu strukturu standardnog erotskog trilera: Žena iz više klase ima aferu s muškarcem iz radničke klase, a napeto je dok traje neizvjesnost hoće li ili ne njihovu romansu otkriti ostavljeni supružnik.

Naravno, svatko tko je pročitao roman D.H. Lawrencea iz 1928. godine na kojem se temelji ovaj film, ili čak zna za mnoge adaptacije koje su napravljene u gotovo 100 godina od objavljivanja knjige, zna da je priča puno više od toga. Radi se o prirodi želje, kako uspon industrijaliziranog društva potiskuje urođene prirodne instinkte čovječanstva i kako je odnos između muškarca i žene kompliciran. To je također i izvrstan erotski film, ispunjen scenama seksa koje su doista slikovite. Ako si raspoložena za nešto malo ozbiljnije i senzualnije, 'Ljubavnik Lady Chatterley' je pravi film za tebe.

Venecijanski filmski festival Možda vas zanima Bliži se slavni Venecijanski filmski festival, ovo je 10 filmova na programu koje želimo gledati Rubrika Life&style Life&style

'Chloe' 

Možda ćeš primijetiti određene sličnosti između 'Deadly Illusions' i 'Chloe', premda je Chloe izdana godinama ranije. Julianne Moore briljira u filmu kao dr. Catherine Stewart, žena koja je uvjerena da joj je suprug David Stewart (Liam Neeson) nevjeran. Nakon što se sprijatelji s djevojkom po imenu Chloe Sweeney (Amanda Seyfried), Catherine je angažira da testira Davidovu vjernost.

Na Catherinino veliko razočaranje, Chloe kaže da je David vara. Ali Catherinina seksualna želja ubrzo se okreće prema samoj Chloe, premda brzo postaje jasno da Chloe baš i nije bila iskrena...

'365 dana' 

'365 dana' je poljski erotski triler koji je bio apsolutno omražen kod kritičara dok se nije popeo na vrh Netflixove filmske ljestvice. Anna-Maria Sieklucka glumi Lauru Biel, ženu koja nije bila svjesna da je opsesija mafijaša po imenu Massimo (Michele Morrone). Tijekom iskustva bliske smrti godinama ranije, Massimo je nakratko ugledao Lauru i obuzela ga je želja za njom.

Potom Massimo otme Lauru i kaže da će je držati u zatočeništvu godinu dana u nadi da će ga zauzvrat zavoljeti. I unatoč nepoželjnim okolnostima, Laura otkriva da doista ima neke osjećaje prema svom otmičaru. '365 dana' jedan je od najkontroverznijih Netflixovih filmova, a također i jedan od najuspješnijih na streameru; iznjedrio je trilogiju, pa ako ti se svidi ovaj film, vjerojatno će ti se svidjeti i nastavci.

Možda vas zanima Počinje 9. Brač Film Festival: Evo koji nas vrhunski filmovi očekuju ove godine Rubrika Life&style Life&style
Photo: Netflix
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    hot