Life&style

12 najljepših vještica u filmovima: One su začarale gledatelje neopisivom ljepotom

  • Noć vještica nam se bliži, a s time je i ponuda 'strašnih' filmova sve veća 
  • Međutim, vještice u filmovima nisu uvijek zle, stare i ružne
  • Odabrali smo najljepše vještice koje su se ikad pojavile na filmu 

Vještice su kroz povijest bile na vrlo lošem glasu. Obično se smatraju ružnim ženama s bradavicama po licu i dugim nosovima, koje lete na metlama u dugim crnim ogrtačima i šiljatim šeširima, a čini se da im je jedina svrha života proklinjati nevine ljude i zlobno se smijati dok miješaju golem kotao pun neke odvratne zelene tekućine. Pa, ne više. Kako bismo se suprotstavili tom stereotipu, napravili smo popis najljepših vještica u povijesti kinematografije. 

Serija 'Ponoćni klub' Možda vas zanima Evo zašto su svi opsjednuti novom Netflixovim zastrašujućom horor serijom 'Ponoćni klub' Rubrika Life&style Life&style

1. Julia Roberts, 'Snjeguljica'

Julia Roberts je vrlo lijepa žena pa ne čudi da je bila i spektakularna vještica u filmu 'Snjeguljica'. Već su i frizura i odjeća bili vrijedni Oscara... Jesi li gledala film? Jesi li vidjela veličinu tih haljina? Vjerojatno su bile nevjerojatno teške, ali Julia ih je nosila s tolikom gracioznošću i elegancijom…

 | Autor: imbd imbd

2. Angelina Jolie, 'Zlurada'

Angelina je bila doista predivna vještica u filmu 'Zlurada', te nastavku 'Gospodarica zla'. Njezine oštre crte lica još su više istaknute i pojačane silikonskim kalupima za lice, a žućkasto zelene leće za oči učinile su da joj oči blistaju na najtajanstveniji način.

 | Autor: Disney Disney

3. Charlize Theron, 'Snjeguljica i lovac'

Charlize Theron također je glumila vješticu u filmu 'Snjeguljica i Lovac', a izgledala je nevjerojatno lijepo u tom filmu. OK, uvijek izgleda sjajno, ali nešto s tom krunom učinilo ju je posebno lijepom.

 | Autor: Universal pictures Universal pictures

4. Monica Bellucci, Braća Grimm

Monica je izgledala apsolutno božanstveno kao vještica u filmu 'Braća Grimm'. Poznata je kao jedna od najljepših žena na svijetu, što nas navodi na pomisao da bi u stvarnom životu doista mogla biti vještica. Kako inače objašnjavaš njen tako dobar izgled?

 | Autor: CineStar CineStar

5. Tilda Swinton, 'Kronike iz Narnije'

Tilda Swinton izgledala je pomalo čudno, ali i čarobno, kao Bijela vještica u ?Kronikama iz Narnije'. Jesi li znala da je Michelle Pfeiffer trebala glumiti ovu ulogu, ali je Tilda ipak dobila ulogu u zadnji čas?

 | Autor: YouTube YouTube

6. Eva Green, 'Sjene tame'

Eva Green glumila je vješticu u filmu 'Sjene tame'. I dok je većina nas taj film pogledala zbog Johnnyja Deppa, iz kina smo svi izašli oduševljeni Evom Green.

 | Autor: WarnerBros WarnerBros

7. Helena Bonham Carter, 'Harry Potter'

Bellatrix Lestrange je možda zločesta i stalno ljuta, ali ne možeš poreći da je prilično očaravajuća. I sve to zahvaljujući nevjerojatno fenomenalnoj Heleni Bonham Carter koja ju je glumila.

 | Autor: Twitter Twitter

8. Michelle Pfeiffer, 'Zvjezdana prašina'

Michelle Pfeiffer nije glumila vješticu u 'Kronikama iz Narnije', ali joj je očito bilo suđeno da glumi vješticu u nekom trenutku svog života. Zato što je na kraju glumila vješticu u Zvjezdanoj prašini i izgledala je doista zapanjujuće.

 | Autor: YouTube YouTube

9. Mila Kunis, Michelle Williams, Rachel Weisz, 'Carstvo velikog Oza'

Film 'Carstvo velikog Oza' možda jest film o muškarcu, ali je pun predivnih žena koje glume vještice. Mila Kunis, Michelle Williams i Rachel Weisz su prilično zgodne vještice, zar ne?

 | Autor: Disney + Disney +

10. Nicole Kidman, 'U naručju vještice'

Nicole Kidman glumila je vješticu u filmu 'U naručju vještice' i još uvijek se rado sjećamo njezinog trzanja nosom. Bilo je doista preslatko. Inače, ako se sjećaš, Nicole je još jednom glumila vješticu u filmu 'Magija', uz jednako očaravajuću Sandru Bullock.

 | Autor: IMDb IMDb

11. Lana Parrilla, 'Jednom davno'

Lana glumi vješticu već u 7 sezona u seriji 'Jednom davno'. Izgleda nevjerojatno i sigurno joj je zabavno glumiti vješticu.

 | Autor: YouTube YouTube

12. Emma Watson, 'Harry Potter'

I naravno, nijedan popis lijepih vještica ne bi bio potpun bez Emme Watson. Glumila je, po našem skromnom mišljenju, najljepšu, najinteligentniju, naljubazniju i najpametniju vješticu svih vremena - Hermionu Granger.

 | Autor: WarnerBros WarnerBros

Možda vas zanima Nikad nije prerano za Božić: Na Netflix uskoro dolazi šest novih božićnih filmova Rubrika Life&style Life&style
Photo: DreamWorks

Komentari 0