Life&style
Znakovi da je vrijeme za promjenu frizera

Ovih 5 znakova su jasna poruka da bi trebala pronaći novog (boljeg!) frizera

  • Nisi baš potpuno zadovoljna sa svojim frizerom, a opet nisi sigurna trebaš li potražiti novog? 
  • Pronalaženje dobrog frizera, s kojim smo usto na istoj valnoj duljini često je dug i složen posao
  • Međutim, ako primijetiš ovih pet znakova, bolje odmah potraži novog frizera

Između žene i njezinog frizera postoji odnos povjerenja koji je sličan onome u ljubavnoj vezi. U krajnjoj liniji, želiš uživati u posjetu frizeru, zavaliti se i onda presretna i zadovoljna otići kući. Ako to nije slučaj, trebala bi što prije početi tražiti novog frizera. Ovih pet znakova su i znakovi upozorenja da je krajnje vrijeme za promjenu…

1. Šišanje je drugačije od željenog

Tužno, ali istinito: neki frizeri imaju vlastite ideje o tome što odgovara mušteriji. Postaje teško kada se frizura na kraju potpuno razlikuje od onoga što si željela - a nisi se s time složila. U tom slučaju bi doista trebala početi tražiti novog frizera što je prije moguće. Međutim, ima i slučajeva kad frizer ima doista bolju viziju od tebe, uvjeri te i frizura te oduševi. U svakom je slučaju važno da si ti zadovoljna.

Ovih 5 ozbiljnih pogreška koje možeš napraviti kod frizera mogu te koštati dobre frizure

via GIPHY

2. Frizer previše ošiša

Situacija s kojom su mnoge žene sigurno već imale iskustva: idu kod frizera i ne žele veliku promjenu, samo malo osvježenja. Međutim, umjesto da samo malo podreže vrhove, napustiš salon s kratkom kosom. Opet, trebala bi dvaput razmisliti o tome želiš li opet ići u taj salon.

Možda vas zanima Prema frizerima, ove četiri frizure zahtjevaju minimalno održavanje. Već nam se sviđaju! Rubrika Beauty Beauty

3. Loša komunikacija

Želiš opisati svoje ideje i već imaš osjećaj da te frizer ne sluša. O šalici kave ili vode možeš samo sanjati, a tvoj frizer u svakoj prilici provjerava svoj mobitel. I to je jedan od razloga zašto bi trebala pronaći frizera zbog kojeg ćeš se osjećati dobrodošlo i dobro zbrinuto.

via GIPHY

4. Bolni posjet frizeru

Posjet frizeru trebao bi biti opuštajući i ugodan - uostalom, plaćaš ga. Međutim, ako su masaža glave i pranje kose neugodno bolni, a strahuješ da ćeš iz salona izići samo s polovicom kose, onda bi trebala reagirati.

Ova djevojka je samo željela suptilne plave pramenove, a frizerka joj je od kose napravila groblje

5. Predugo vrijeme djelovanja 

Želiš novu boju kose i potrebno je neko vrijeme da boja djeluje. Naravno, tvoj frizer ne mora sjediti tik do tebe tijekom cijelog procesa, ali trebala bi se zabrinuti ako te zaboravi. Naime, predugačko vrijeme djelovanja može prekomjerno oštetiti kosu. A to je jasan znak da trebaš boljeg frizera. 

via GIPHY

Photo: Shutterstock

Komentari 0