Life&style

Ovih 10 stvari znaju žene kojima dobro ide u životu

  • Neke žene točno znaju što žele od života - a to i dobiju
  • Koja su njihove tajne?

Što to ona ima, a ja nemam? Zašto njoj sve tako lako ide u životu? Kako uopće ne bi trebala postavljati ovakva i slična pitanja, otkrit ćemo ti 10 stvari koje vrijedi naučiti od onih žena kojima dobro ide u životu - jer su one tako odlučile!  

Budi zadovoljna sama sobom! 

Što to čini mnoge žene privlačnima? To da se prihvaćaju onakve kakve jesu. Predebela, premršava, male grudi? Prestani biti žrtva svojih (navodno) problematičnih zona. 

Uzmi sve što želiš! 

Neke cure dobiju sve što žele, zato jer si to jednostavno uzmu. Tu i tamo je važno svoje želje staviti ispred drugih i misliti isključivo na sebe. 

Nemoj uvijek izgledati savršeno! 

Drugi izgledaju kao da su svaki dan nekoliko sati kod kozmetičara, stilista, frizera… - a ti se diviš njihovoj besprijekornosti? Privid vara: ono što kod drugih smatramo savršenim, u stvarnosti je normalno. Savršenost je subjektivan pojam! 

 | Autor: Instagram/Jenlyn Rodriguez Instagram/Jenlyn Rodriguez

Uvijek imaj najboljeg frajera!

Druge cure imaju dečke kao sa naslovnica časopisa – a ti običnog tipa. To ti misliš. U očima drugih je možda tvoj g. Normalni zapravo g. Savršeni. Muškarac će biti savršen tek kad ga voliš onakvim kakav jest. 

Nauči reći NE! 

Diviš se drugima koji znaju reći NE bez ikakvog problema, dok ti svojoj obitelji, prijateljima ili na poslu uvijek kažeš DA? Vježba čini majstora! Otpili sljedećeg tipa koji te na zanima bez pardona - prije prvog pića, prije nego te ima priliku zagnjaviti. 

 | Autor: Instagram/Jenlyn Rodriguez Instagram/Jenlyn Rodriguez

Nemoj paziti na to što drugi misle! 

Našminkana i u visokim petama u pekarnicu po burek? Dovraga s time što drugi misle! Cool žene izgledaju sjajno i u tajicama. Vrijedi sljedeće pravilo: dopušteno je ono što se TEBI sviđa – a ne drugima! 

Nemoj uvijek biti draga i mila!  

Probudi u sebi „femme fatale“ , a domaćicu ostavi po strani. Žene koje su uvijek drage često ignoriraju. Naime, „drago“ je samo mlađa sestra od „sranje“. 

Radi greške! 

Pametne cure ne rade samo greške, one i uče iz njih. Jer uvijek je bolje nešto napraviti što ćeš požaliti, nego požaliti da nešto nisi napravila! 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#vacaymode #happy4th

A post shared by Jessica Alba (@jessicaalba) on

Živi i pusti živjeti! 

Snažne žene ostanu opuštene što god da se dogodi. One znaju da je život prekratak kako bi se nervirale radi drugih. Njihov moto je: ne možeš promijeniti druge ljude, možeš samo promijeniti kako ćeš reagirati na njih. 

Sebe i druge procjenjuj realno! 

Ali, prije svega nemoj precjenjivati druge, nego se osjećaj jednakom! 

Photo: Instagram/Jenlyn Rodriguez

Komentari 0