Life&style
Neobične fotke s vjenčanja

Ovi parovi u albumima imaju stvarno bizarne fotografije s vjenčanja

  • Fotografiranje vjenčanja postao je unosan biznis, a ponekad se čini kao da se budući mladenci natječu tko će imati originalnije i posebnije fotke s vjenčanja
  • Neki parovi su otišli toliko daleko da su odlučili simulirati oralno zadovoljavanje na svojim vjenčanim fotografijama - nadajući se kako će biti posebni 
  • Uskoro je nastao novi trend. Mada sumnjamo da je široko prihvaćen... 

Vjenčanje je obred uz koji se vežu razne tradicije i običaji. Oni se, naravno, razlikuju od naroda do naroda. Kod nas jedan od takvih je "prodavanje mlade", u Južnoj Koreji udaranje mladoženje po stopalima štapom ili osušenom ribom (?), U Kongu se mladenci čitav dan ne smiju nasmijati, dok je u Moskvi običaj da se parovi fotografiraju ispred ratnog spomenika posvećenog sovjetskim vojnicima koji su izgubili život u 2. svjetskom ratu. 

Sve više parova u moderno doba odbacuje ovakve tradicije koje se smatraju zastarjelima i stvaraju neke svoje, nove trendove. Pokušavam zamisliti što će ljudi za nekih 100 godina misliti o nama ako naiđu na sljedeće fotografije mlade i mladoženje s dana njihovog vjenčanja. 

Možda vas zanima Pitali smo 8 žena što ne bi ponovile na svom vjenčanju, a profesionalna organizatorica otkriva kako da taj dan bude savršen Rubrika Life&style Life&style

Naime, prije nekoliko godina, jedan par u Nizozemskoj došao je na prilično bizarnu ideju za svoje vjenčane fotografije, a istu su uskoro preuzeli i drugi parovi iz raznih djelova svijeta. Par je odlučio simulirati oralni seks gdje ona sjedi ispred njega i glumi da ga oralno zadovoljava te se unajmili profesionalnog fotografa koji će zauvijek zabilježiti ovaj trenutak s vjenčanja. U slučaju da ponovno čitaš jer misliš da si nešto krivo shvatila - nisi. Evo i fotografije.

Ne znamo što je ovom paru bilo u glavi niti čija je to ideja bila, no fotografije su brzo postale viralne nakon što ih je podijelio fotograf Michel Klooster koji je bio unajmljen za slikanje vjenčanja. 

Možda bi ovo prošlo samo kao bizarna anegdota jednog para, međutim čini se kako svaka ideja, ma koliko glupa bila, može naići na svoje istomišljenike. Ubrzo je još jedan par s drugog kraja svijeta, Mark i Samantha, imao blowjob fotografije s vjenčanja - i nisu jedini. Na Cipru, upravo vjenčani britanski par Mark i Samantha Simons prigrlili su trend pred starinskim automobilom uz zalazak sunca.

 | Autor: Screenshot The Sun Screenshot The Sun Par s Cipra također usvojio bizaran trend

Magazin Vice je odlučio popričati s nizozemskim fotografom Kloosterom i pitati ga jednostavno: "Zašto"? Ispostavilo se da Klooster nije odgovoran za stvaranje žanra blowjob vjenčanih fotografija. Fotograf tvrdi kako je takvu fotografiju vidio na jednoj američkoj stranici te kako ne može sebi pripisati zasluge da je bio prvi, ali njegove fotke su postale viralne. 

Gosti na vjenčanju podijelili su najgore stvari koje su doživjeli na svadbama

Čini se kako je Kloosterov falocentrični pristup fotografiranju vjenčanja osvojio obožavatelje diljem svijeta - kako fotografa tako i budućih mladenaca. "Dobio sam hrpu privatnih poruka od fotografa iz cijelog svijeta kojima se svidio moj kreativan način razmišljanja", kaže ovaj Nizozemac. Čini se kako je fotografu porasla popularnost i među budućim mladencima pa je na objavi ispod blowjob fotografije zamolio parove da na vrijeme rezerviraju fotografa jer mrzi odbijati mladence.

Unatoč tome, on ne želi biti poznat samo kao "blowjob fotograf": "Želim biti fotograf koji je poznat jer snima prekrasne slike." Na pitanje bi li fotografirao i simulaciju kunilingusa, Klooster odgovara: "Naravno! Samo mi treba par koji bi se usudio."

 

Photo: Shutterstock

Komentari 0