Life&style 30. studenoga 2018.

Ovi horoskopski znakovi su najlošiji vozači

Thinkstock.

Uistinu je svašta zapisano u zvijezdama – pa čak i koliko dobro (ili loše) se snalazimo za upravljačem automobila

Kako bi opisala svoj stil vožnje? Jesi li agresivna vozačica s nervoznom nogom na papučici gasa ili coolerski polako kliziš cestama? Pogledaj što ti horoskop kaže…

Lav 

Lako te izživcira kako netko vozi, obično poludiš od toga pa urlaš za upravljačem. Osim toga, vrlo si tašta i ne propuštaš priliku promatrati se u retrovizoru. Zbog toga tvoj pogled nije baš uvijek na cesti. 

via GIPHY

Možda vas zanima... Ova 4 horoskopska znaka imaju najsnažniju intuiciju Rubrika Life&style Life&style

Vaga 

Vrlo si neodlučna vozačica i tri puta razmisliš prije nego odlučiš hoćeš li promijeniti traku ili nekoga preteći. To može jako iznervirati druge vozače. Osim toga, tebi se nikad ne žuri pa često usporavaš promet. 

via GIPHY

Vodenjak

Tvoj cilj je doći od mjesta A do mjesta B što je moguće brže. Zbog toga su Vodenjaci vozači koji svako putovanje dobro unaprijed isplaniraju – jer im je stajanje u gužvi nepodnošljivo. Doduše, to vodi do toga da jako brzo voziš te često ignoriraš ograničenje brzine. 

via GIPHY

Možda vas zanima... 3 horoskopska znaka će se zaljubiti ove zime... Rubrika Love&Sex Love&Sex

Blizanci 

Prava si energetska bomba i teško možeš sjediti u tišini. Dakle, dugačke vožnje nisu ti baš drage. Zbog toga ti nakon kratkog vremena počne padati koncentracija, što se primijeti i na tvojoj vožnji. Kako ti ne bi bilo dosadno za upravljačem, rado provodiš vrijeme telefonirajući, piješ kavu ili slušaša glasno glazbu. 

via GIPHY

Komentari 0