Life&style

Ova 4 horoskopska znaka imaju najsnažniju intuiciju

Često vjeruješ svom „osjećaju u trbuhu“? Intuicija nam doista ponekad može pokazati pravi put. Ovi znakovi imaju najsnažnije šesto čulo

Intuicija je važan sastavni dio sviju nas. Međutim, kod nekih zvjezdanih znakova je snažnije istaknuta. Ovi ljudi se ne pouzdaju samo na pet čula: okus, miris, sluh, vid i dodir. Takozvano šesto čulo nazivamo još intuicija ili senzitivna moć opažanja. Sljedeći horoskopski znakovi imaju snažno izraženu intuiciju…

Možda vas zanima Ova tri horoskopska znaka zadnja će pokazati osjećaje Rubrika Life&style Life&style

1. Škorpion

Osobe rođene u znaku Škorpiona mogu savršeno skenirati svoju okolinu – bez da drugima upadnu u oči. Svjesni su svega što se događa oko njih te mogu osjetiti značenje svake situacije prije ostalih. Često se pouzdaju u svoju intuiciju – koja ih uglavnom ne vara. 

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

2. Rak 

Rakovi su vrlo osjećajan i senzibilan horoskopski znak. Možda ne znaju uvijek u čemu je problem, ali mogu osjetiti kad se promijeni raspoloženje. Rak podržava svoje prijatelje i često sluša osjećaj koji ima u tijelu. 

Možda vas zanima Ovo je skrivena osobina svakog horoskopskog znaka Rubrika Life&style Life&style

3. Vodenjak 

Intuicija osoba rođenih u znaku Vodenjaka vrlo je snažna i duboka i uvijek se mogu pouzdati u nju. Vodenjaci imaju istaknuto šesto čulo te odmah mogu pročitati određene situacije. Pravi su vizionari te uvijek gledaju u budućnost. 

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

4. Ribe 

Osobe rođene u znaku Ribe vrlo su intuitivna bića te u mnogim situacijama ostaju mirne. Ribe znaju kako će se odvijati određene stvari te kako će reagirati njihova okolina. Kombinacija unutarnje spoznaje, kolektivnog iskustva, mudrosti i slučajnih misaonih bliceva čine ovaj horoskopski znak vrlo senzibilnim za šesto čulo. 

Photo: Thinkstock / Spencer Davies

Komentari 0