Life&style

Ovi horoskopski znakovi bez problema će i drugi put reći 'da'

U Hrvatskoj se prije 35. godišnjice braka razvede svaki četvrti par. I ne, najkritičnija nije sedma, nego peta godišnjica. Za razvod braka postoje različiti faktori…

Najveću vjerojatnost za razvod je kod brakova u kojima je žena i jedan jedini dan starija od muškarca: ako je starija tri i više godina, vjerojatnost za razvod čak je 74 posto veća od vjerojatnosti za razvod braka u kojem je suprug stariji tri do šest godina. Zanimljivo je da ako je žena i obrazovanija od muškarca, vjerojatnost se dodatno povećava. Međutim, nakon razvoda se ne vjenčaju svi ponovno -– ali, ako si rođena u nekom od ovih zvjezdanih znakova, veća je vjerojatnost da ćeš po drugi puta stati pred matičara… 

Možda vas zanima Anti-partner za svaki horoskopski znak (možda ste već u vezi?) Rubrika Life&style Life&style

Ribe

Taj horoskopski znak je osobito romantičan i brzo se zaljubi. Zbog toga je vrlo vjerojatno da se osobe rođene u znaku Riba nakon razvoda drugi puta vjenčaju. 

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

Vodenjak 

Osobama rođenima u znaku Vodenjaka brak uopće nije bitan. Da se njih pita, najradije se nikad ne bi vjenčale. Inače su u vezi jako brižne i nose svog partnera na dlanu kao kap vode. Ako ih netko zaprosi, vjenčat će se – i drugi puta ako treba. 

Ovan 

Osobe rođene u znaku Ovna su vrlo strastvene te pune energije. Ako im prvi brak ne uspije, sigurno će pokušati drugi puta. Ovnovi više slušaju svoje srce od razuma. 

Možda vas zanima Ova tri horoskopska znaka zadnja će pokazati osjećaje Rubrika Life&style Life&style

Bik 

Ovaj horoskopski znak ima jako puno strpljenja i ne predaje se rado. Zbog toga će se osobe rođene u znaku Bika do samog kraja boriti za brak. Ako se rastanu, pokušat će opet – jer Bikovi vjeruju u ljubav. 

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

Možda vas zanima Opa! Ovaj horoskopski znak ima najbolji seksualni život Rubrika Love&Sex Love&Sex

Škorpion 

Škorpioni su strastveni i željni ljubavi. Zbog toga će prekinuti vezu ako im nedostaje potvrda. Usprkos tome će se vrlo brzo opet vjenčati – jer za njih je (osim seksa) brak najveći dokaz ljubavi. 

Photo: Thinkstock / Spencer Davies

Komentari 0