Life&style

Ove vježbe trebala bi uključiti u svoj trening sljedeće godine – prema tvom horoskopskom znaku

  • Najvažniji dio plana vježbanja je pronalazak onoga koji doista djeluje – za tebe
  • Najbliže izvoru mladosti/vitalnosti za obične smrtnike je vježbanje
  • Ali kad je u pitanju pojačavanje tvoje kondicijske rutine, teško je znati odakle započeti…

U duhu nove godine, vrijednosti zdravlja i astrologije, zaokružili smo nekoliko vježbi koje sljedeće godine trebaš isprobati - na osnovu tvog horoskopskog znaka

Kao i uvijek, najbolje vježbe prilagođene svakom pojedincu trebaju pogoditi dvije ključne točke:

1. Trebaju biti sigurne i održive

2. Trebaju biti nešto što ćeš zapravo raditi

Nemoj početi bježati čak i ako ti se čini da te sama smrt proganja. Pronađi nešto što je podnošljivo i sigurno i pokušaj biti dosljedna. To vrijedi za sve horoskopske znakove.

I molimo te, svakako se posavjetuj s liječnikom ako si nova u teretani. (To vrijedi za svaki znak.) Nismo ovdje kako bismo ti dale medicinski savjet – ovdje smo kako bismo te inspirirale. A što se tiče nadahnuća...

Vatreni znakovi (ovan, lav, strijelac)

Dinamični, temperamentni, strastveni i uvjerljivi vatreni znakovi! Kada se krećeš, odlučna si i brza. Ali, ta energija ima tendenciju brzo izgarati. Dakle, za vatrene znakove preporučuju se vježbe visokog intenziteta. Obično oko 30 minuta fokusirane vježbe lako se uklapaju u tvoj dnevni raspored. Provjeri YouTube (posebno Fitness Blender) za jednostavne vježbe... Možda vas zanima Pjevačica ili glumica? Ovo je tvoj skriveni talent – prema tvom horoskopskom znaku Rubrika Life&style Life&style

Zemljani znakovi (bik, djevica, jarac)

Zemljani znakovi održavaju svijet razumnim. Tvoja prizemljena priroda i stabilnost čine te savršenim kandidatom za jogu. Ha Tha, Yin, Ashtanga, Iyengar - isprobaj ih sve. Vidi što ti odgovara. YouTube, knjige, tutorijali itd. – izvora je napretek. Ako je joga već dio tvog života, razmisli o produbljivanju odnosa s njom. Uvijek postoji prostor za rast, jer je joga proučavanje jastva.

via GIPHY

Zračni znakovi (blizanci, vaga, vodenjak)

Zračni znakovi uvijek su u potrazi za pustolovinama i novostima - a vježbanje nije iznimka. Za tebe - penjanje! Fokusiranje na jačanje corea i ruku za poboljšanje držanja pomoći će ti da pronađeš stabilnost u svom svakodnevnom životu. Ako ti penjanje na stijenama nije dostupno, razmisli o biciklizmu. Oboje će ispuniti tvoju žudnju za neočekivanim i novim. Samo budi u granicama sigurnosti i nemoj dopustite da te natjecateljska priroda odvede izvan granica.

Možda vas zanima Što te čeka 2020: ljubavni horoskop za tvoj znak za godinu koja nam stiže Rubrika Love&Sex Love&Sex

Vodeni znakovi (rak, škorpion, ribe)

Želimo te zamotati u pokrivač i držati te udobnom i sretnom zauvijek. Pokušaj s plivanjem. To je lako za zglobove, ali pomoći će ti da izgradiš izdržljivost i povežeš se sa svojim unutarnjim ja. To je uvijek sjajan način da se povežeš sa svojim disanjem i svojim odnosom prema tijelu. Nauči se voljeti.

via GIPHY

I upamti da tjelovježba i zdravlje nisu samo brojka ili način na koji tvoji stražnjica izgleda u tim trapericama. Radi se o tome da se probudiš i osjećaš se moćno i otporno te da si spremna suočiti se sa svim izazovima. Zaslužuješ biti sretna i zdrava. Kupi grudnjak za sport.  Pojedi komad torte. Budi dobro.

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0