Life&style

Ove TV serije imaju super snažne ženske likove!

Danas na kanalu Fox Adria počinje serija koja je digla jako puno hypea, a koja će nas sasvim sigurno prikovati za ekrane. Jednostavnog naziva " Američka kriminalistička priča: Ubojstvo Giannija Versacea:" nije jedina koja je kao stvorena za kraćenje zimskih dana. I dobra vijest: sve ih možeš pogledati na televizijskim kanalima, bez instaliranja dodatnih programa!

Kako je siječanj i inače rezerviran za odmaranje kod kuće nakon ludih mjeseci, jedino što ti želimo preporučiti je: uzmi najtopliju deku, napravi si kakao kalorijske vrijednosti olimpijskog doručka i zabavi se uz ove serije. Ovo su priče o jakim ženskim ličnostima koje više ili manje uspješno balansiraju između svog privatnog i poslovnog života.

"Američka kriminalistička priča: Ubojstvo Giannija Versacea:", utorkom, 22:00 h, Fox 

U seriji o Versaceovu ubojstvu važan dio pripada dizajnerovoj sestri Donatelli Versace koju glumi predivna Penelope Cruz. U mini seriji koja ima 9 nastavaka daje se pozadina priče koja i nakon dvadeset godina intrigira svijet. Gianni Versace (glumi ga Edgar Ramírez) je ubijen ispred svoj vile u Miamiju 1997. godine. Njegov ubojica Andrew Cunanan (glumi ga glumac Darren Criss) je bio mentalno nestabilni mladi muškarac koji je kao glavni motiv ubojstva istaknuo Versaceov uspjeh. Svojim šarmom i osobnošću Andrew je s lakoćom osvajao starije imućne muškarce, pa tako i samog Versacea koji je tada bio u vezi s drugim muškarcem. U seriji su prikazana i neka druga Cunananova ubojstva, njih 5 ukupno, među kojima su jedan američki biznismen i jedan arhitekt. Ako te zanimaju visoka moda, svjetla reflektora, zanimljivi i opasni likovi, te neponovljiva obitelj Versace, ovu seriju svakako vrijedi pogledati!

"Odvažne", utorkom, 22:00, Fox Life

Ovo je priča inspirirana američkim magazinom Cosmopolitan i njegovom glavnom urednicom Joannom Coles. Priča je smještena u suvremeni New York, a u glavnoj ulozi su tri mlade žene: Jane, Kat i Sutton. One su već 4 godine pripravnice u američkom magazinu za modernu ženu Scarlet, a sada su unaprijeđene. Jane je postala autorica, Sutton vodi društvene medija, a Kat - se još traži. Iako na dnevnoj bazi pišu u fantastičnom ljubavnom životu, savršenom spoju ili savršenom tipu, u stvarnom životu stvari ne funkcioniraju baš tako. Sutton ne može skužiti je li gay ili ne, Jane želi ukrotiti svog kolegu ženskara, dok Kat nije otkrila je li joj draži kolega novinar ili - jedan od članova uprave magazina. Njihove urnebesne situacije su ponekad na granici i skoro je nemoguće da se dogode u stvarnom životu (u jednoj epizodi Jane muku muči sa stimulacijskim jajetom koje joj je zapelo u vagini, pa zove Kat i Sutton da joj pomognu izvaditi to jaje...), ali baš zbog toga nas uspiju toliko nasmijati.

Viktorija, nedjeljom, 20:05, HRT 2

Drugačija, ljubavna, priča o jednoj od najvećih vladarica u povijesti. Britanska produkcija donosi ovu seriju koja govori o ljubavima kraljice Viktorije koja odbija poslušati obitelj i vladavinu prepustiti kraljevskom savjetniku Conroyu. Viktorija preuzima na sebe vođenje kraljevstva, te se u isto vrijeme zbližava s mudrim premijerom Melbourneom. Koliko god bila hrabra, samouvjerena, domišljata i lukava, Viktorija se nekako upleće u mrežu skandala iz koje je uvijek izvlači Melbourne. Na kraju shvati kako je u njega zaljubljena, no Melbourne shvaća kako njihov odnos neće biti moguć. U isto vrijeme on uspijeva zbližiti Viktoriju i mladog princa Alberta za kojeg se Viktorija i udaje.... Još dvije epizode prve sezone ove serije raskošne produkcije se prikazuju na HTV-u 2, a epizode se nakon toga u cijelosti mogu pogledati na njihovoj stranici. Mislimo da slijedi neki binge watching...

Supergirl, ponedjeljak do petak, 22.50 h, Doma TV

Ova serija je svoju premijeru imala krajem 2015. godine, a nakon dugo čekanja smo ju počeli gledati i na našim ekranima. U glavnoj ulozi je spomenuta Supergirl, Supermanova rođakinja i jedna od posljednjih preživjelih Kriptonaca. Njezino ime je Kara Zor-El i došla je na Zemlju kako bi svijet spasila od kriminalaca. Dobro, možda zvuči malo predvidljivo, ali ne možemo se oteti dojmu da je Kara prava predstavnica današnje žene - samostalna, snažna, ali i ranjiva. Iako je superjunakinja, ni ona ne može živjeti bez ljubavi. Za razliku od rođaka Supermana, Kara se zaljubi u jednog izvanzemljanina. Mon-El je stanovnik Daxama, planeta susjednog Kriptonu, koji je također došao na Zemlju. Kako balansirati između spašavanja svijeta i ljubavi prema muškarcu koji je zaručen drugom ženom, otkrij u napetim epizodama ove serije.

Photo: None

Komentari 0