Life&style

Ove bombice za kupku s mirisom omiljene Starbucks kave su hit - a možeš birati i izgled i okus!

  • Na stranici Etsy postoje bombice za kupku koje izgledom podsjećaju na omiljenu Starbucks kavu
  • Možeš birati između prepoznatljivih okusa Pumpkin Spice Latte, Frappuccino i Mint Chocolate Chip Milkshake
  • Osim pojedinačnih bombica, možeš izabrati i setove koji sadrže i kolačić

Koliko smo po društvenim mrežama imali prilike vidjeti, većina ljudi je trenutno opsjednuta popularnom kremastom Dalgona kavom koja je oduševila svojim okusom, ali i fotogeničnošću. Isto tako mnogima nedostaje i omiljena Starbucks kava koju su pili na putovanjima. No, od sad postoji rješenje i za to. Naime, postoje bombice za kupke koje izgledaju baš poput tvoje omiljene kave iz ovog popularnog lanca kafića, a čak im možeš odabrati i okus. 

 | Autor: Etsy Etsy

Na web trgovini Etsy, brend BeHappyBeUrself osmislio je ove kupke koje se prodaju po 49 kuna po komadu to jest 6,99 dolara. Kao što možemo vidjeti, sama bombica jako nalikuje popularnoj kavi. Čak i naljepnica na kojoj se nalazi logo brenda je u boji popularnog Starbucksa, također ne nedostaje ''šlaga'' te zelena slamka koja vjerno prikazuje omiljeni napitak.

 | Autor: Etsy Etsy

Osim pojedinačne kave, postoji mogućnost kupnje seta koji ima i kolačić kao dodatak kavi, a i on je isto bombica za kupanje. Cijena seta je nešto viša - 18.99 dolara, odnosno 132 kune. Da bi doživljaj bio kao da zaista naručuješ kavu, možeš birati između nekoliko vrsta kava kao što su Pumpkin Spice Latte, Frappuccino i Mint Chocolate Chip Milkshake. Vjerujemo kako će u prodaju doći još nekoliko vrsta kako bi tvoj užitak bio još veći. 

Photo: Etsy

Komentari 0