Life&style

Ovdje možeš kupiti božićne kolačiće i adventski kalendar za svog psa

U Masarykovoj ulici u Zagrebu prije četiri godine otvorena je prva pekarnica za pse Hrvatskoj. U ponudi imaju doista svašta, a ususret blagdanima evo i posebne božićne ponude

U centru Zagreba pseća pekarnica Hov-Hov nudi ručno izrađene i na tradicionalni način pečene kolačiće, još k tome napravljene od bio namirnica bez aditiva i konzervansa. Poznati su po rođendanskim tortama za pse i poslasticama koje uistinu nalikuju na one namijenjene ljudima pa se na prvu ne vidi velika razlika. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pasja pekarna Hov-Hov Zagreb (@hovhov_zagreb) on

Rođendanske pseće torte se mogu naći po cijeni od 177 kuna pa sve do 518 kuna, ovisno o veličini. Dok je cijena keksa, lizalica i ostalih slastica od 13 kuna pa do 43 kune. Povodom blagdana kao i svake godine postoji posebno božićno izdanje poslastica koje uključuje adventski kalendar pa čak i vino s kojim bi tvoj pas mogao nazdraviti za Novu Godinu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pasja pekarna Hov-Hov Zagreb (@hovhov_zagreb) on

Cijena adventskog kalendara je 51 kunu, a tvoj ljubimac će moći paralelno s tobom otvarati slatke prozorčiće svakog dana adventa. Kolačići unutar kalendara napravljeni su od divljači, jaja, kokosovog ulja, mrkve, raženog brašna i te integralnog pšeničnog brašna. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pasja pekarna Hov-Hov Zagreb (@hovhov_zagreb) on

Osim adventskog kalendara u ponudi su keksići božićnih motiva, pa tako svom psu možeš pokloniti keksić u obliku snjegovića, jelke, Djeda Božićnjaka ili zvijezde padalice. Njihova cijena je od 17 kuna do 20 kuna. Težina keksića je između 40 i 60 grama.  Također postoje i pseće praline iz Gold kolekcije po cijeni od 51 kune za koje moramo priznati da izgledaju stvarno primamljivo. Sastojci od kojih su napravljene su brašno konoplje, spirulina, divljač, jaja, zobene pahuljice, kokosovo ulje, prah rogača, kokosovo brašno i sezam, a dolaze u pakiranju od 8 komada. 

 | Autor:

Možda vas zanima Neka im bude topla zima: domaći Instagram profil koji pomaže udomljavanju psića! Rubrika Život Život

Kako bi nakon silnih slastica tvoj pas, ali i mačka nazdravili, postoji i  vino koje se naziva Pawsecco, a dolazi u ružičastoj i bijeloj verziji. Cijena je 36 kuna. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pasja pekarna Hov-Hov Zagreb (@hovhov_zagreb) on

Photo: Instagram @haileybieber
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Luka

    Jeste li u financijskoj krizi, tražite novac za pokretanje vlastitog posla ili plaćanje računa ?, PayLATER L oan dobiva sve vrste kredita uz nisku kamatnu stopu od 2% Primajte sada putem e-maila na: ( paylaterloan@zoho.com) ILI WhatsApp ( +19292227518 ).