Life&style

Ovakvu frendicu ima svaka od nas

Kakav bi nam bio život bez ljudi koje volimo iznad svega? Svejedno radi li se obitelji ili prijateljima, s njima prolazimo sito i rešeto! Svejedno koliko smo slični ili različiti – jednostavno ih volimo!

Jedna izreka kaže: „Prijatelji su obitelj koju si možemo sami odabrati!“ Ali u većini slučajeva nije uopće potrebno tražiti najbolju frendicu, jer zbog zajedničkih sklonosti ili ludosti i ovako ćemo je naći! Donosimo tri tipa BFF-a koje ni u kojoj ekipi ne smiju nedostajati! 

1. BEZ NJE NEMA PRAVOG TULUMA! 

Čak i ako ne vodite često visokointelektualne i filozofske rasprave (ne računaju se oni nakon pola boce vodke) – ta je cura zlata vrijedna! Ona se brine da ne ideš na tulum u pidžami, nego u atraktivnom party-outfitu. Iz nekog nepoznatog razloga poznaje sve u gradu i nikad joj nije teško pomoći ti ušminkati se za izlazak te upoznati s nekim zanimljivim. Spontana je, pustolovna i ima najluđe priče u rukavu. Večeri provedene s njom nikad nisu razočaranje – često su dobrodošao bijeg od dosadne svakodnevice!

2. REĆI ĆE TI SVE ŠTO TREBA! 

Takozvana business-BFF u mnogim je stvarima sušta suprotnost mama-BFF tipu: kod nje nema muljanja! Sasut će ti istinu u lice i ništa neće uljepšavati. To ponekad može zvučati grubo, ali to ne radi iz ljubomore ili zlobe – nego zato jer ponekad moraš pogledati istini u oči i zato jer te voli! Business-BFF je superambiciozna, puno putuje, uspješna je na poslu te često imaš osjećaj kako je stalno nedostupna. Ali kad jednom nađe vremena za tebe, osim što vodite superzanimljive razgovore, inspirira te redovito da izvučeš najbolje iz sebe! 

3. DJEČJI VRTIĆ-BFF

Dječji vrtić-BFF poznaješ od kad znaš za sebe – i s nikim ne dijeliš toliko intenzivnih sjećanja. Sasvim svejedno jesi li trenutačno solo ili 10 godina u vezi, jesi li upravo kupila kuću, a ona spakirala kovčeg i kreće na put oko svijeta – i u različitim fazama života vi ste jedno srce i duša. Poznajete se dok ste obje još nosile pelene – i znate što treba jednoj i drugoj, uvijek se dobro nasmijete i zabavite – bez obzira što vam se događa u životu. 

via GIPHY

Photo: Thinkstock / Spencer Davies

Komentari 0