Life&style
Lubenica sa senfom

Ovako se sad jede lubenica? TikTokeri na omiljeno voće stavljaju bizaran dodatak, ali nisu svi oduševljeni

  • Ljeto nam donosi obilje ukusnog voća, ali ponekad nam njegov okus može pomalo i dosaditi
  • TikTokeri su zato neumorni u isprobavanju novih kombinacija, a jedna je posebno zainteresirala korisnike interneta
  • Naime, ovog ljeta čini se bit će popularna kombinacija lubenice i senfa, a kakvo je to iskustvo možeš najprije otkriti u recenzijama onih koji su već probali 

TikTok prepun je savjeta, a posebno se to odnosi na brojne trendove u prehrani koji plasiraju ljubitelji ukusnih zalogaja. Ipak, nisu svi trikovi svakome po volji, a neki su toliko bizarni da ih drugi iz znatiželje jednostavno moraju isprobati. Američka reperica Lizzo tako nije mogla odoljeti da ne iskuša savjet TikTok korisnika pod imenom @yayayayummy. Naime, radi se o jedenju lubenice sa zaista neobičnim dodatkom - dijon senfom!

Možda vas zanima Više od 10 milijuna pregleda ima ovaj recept za tjesteninu s pečenim feta sirom, a priprema je nikad lakša! Rubrika Life&style Life&style

Lubenice već možemo pronaći u trgovinama iako je njihova sezona u jeku u drugoj polovici ljeta. Hoćeš isprobati ovaj trend i ovu sezonu si priuštiti sasvim novi doživljaj omiljenog voća možeš prosuditi sama na osnovi videa. 

@lizzo

##stitch with @yayayayummy ummmm I ended up just eating it w tajin 🤭

♬ original sound - lizzo

Čini se kako reperice pravog imena Melissa Viviane Jefferson bila pomalo zbunjena ovom kombinacijom. ‘’Ne razumijem’’, rekla je u svome TikTok videu. 

Novo hit piće? Ekipa na TikToku Cedevitu pije s mlijekom - reakcije su raznolike

Njezini pratiteljima nije bilo sasvim jasno je li se reperici ova kombinacija svidjela ili ne. Neki su se u komentarima pridružili svojim iskustvima. 

‘’Probala sam, nije grozno, ali nije bilo ni posebno dobro’’, ‘’Upravo sam otrčao do svog hladnjaka…I tako je dobro’’, neki su od komentara. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 1019 POR (@1019por)

Na društvenim mrežama osvanulo je još nekoliko recenzija ove neobične kombinacije. 

‘’Nažalost vam ovo moram reći, ali zapravo kombinacija mi se svidjela. Radio se o vrlo dobrom okusu na čudan način. Kiselost iz senfa i slatkoća lubenice odlično se nadopunjuju na način na koji nisam očekivala. Ljeti moja obitelj pravi salatu s lubenicom, biljem, crvenim lukom i octom pa me na taj okus podsjetila ova neobična kombinacija’, napisala je jedna korisnica Interneta. 

Bi li se i ti usudila probati ovu naizgled baš nespojivu kombinaciju?

Photo: Pinterest

Komentari 0