Life&style

Ovako izgleda ovisnica o heroinu nakon 1000 dana odvikavanja

Fotografije „prije i poslije“, koje je mlada žena podijelila na Redditu, pokrenule su lavinu komentara na Internetu...

Korisnica „DisregardThisOrDont“ pokazala je svojom upečatljivom pričom što može droga, točnije heroin – a ujedno i odvikavanje od heroina – napraviti s tijelom i psihom čovjeka. 

„Cold Turkey“  

„…Na lijevoj strani, s plavom kosom, tu sam se osjećala jako loše, totalni kaos. Upravo sam napustila svoje junkie-prijatelje i prestala uzimati drogu“, napisala je u svom postu. Ovisnost ju je totalno preuzela u tom trenutku, a žudnja za heroinom bila je sve na što je mogla misliti. Nedostatak droge natjerao ju je da čupa kosu i grebe kožu do krvi. Iščupala si je gotovo sve obrve i sva je bila izranjavana. 

 | Autor: Reddit Reddit

Nakon odvikavanja – velika razlika 

Mlada žena nekako je prebrodila to teško razdoblje. Sada je 1000 dana „čista“, bez droge. To se može dobro vidjeti na desnoj fotografiji, na kojoj sretno gleda u aparat. Ova fotografija pokazuje „osobu koja se voli“, napisala je ponosno. 

Možda vas zanima 6 znakova da si ovisna o mobitelu. Usudi se provjeriti Rubrika Life&style Life&style

„Molim vas, potražite pomoć!“ 

Mlada žena je sa svojom pričom željela ohrabriti sve one koji se nalaze u paklu droge da potraže pomoć.

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

Neće svatko razumjeti zašto ste napravili neke stvari ili ih radite, ali trebate znati da ćete biti voljeni i da vam želimo pomoći. Dopustite da vam pomognemo. Jer to možemo tek kad nam dopustite i tražite. Prokleto je teško potražiti pomoć. Zastrašujuće. Ali umirati iz dana u dan, odbaciti život ili čak završiti u zatvoru, dvostruko je strašnije. Pomoć koju ćete dobiti u početku ćete možda osjećati kao nešto dvostruko lošije od ovisnosti. Ali kraj će biti dobar.“ 

Photo: Thinkstock / Spencer Davies

Komentari 0