Life&style

Ovaj vikend se zagrijavamo za Halloween horor komedijom koja je upravo stigla na Netflix!

S dolaskom jeseni, ljubitelji Noći vještica brišu prašinu sa svojih metli i jedva čekaju rezbarenje bundeva, a najviše se vesele gledanju najnovijih, ali i kultnih horora. Netflix nam definitivno pomaže u zagrijavanju za jezivu Noć vještica s filmom "The Conference". Ovaj uzbudljivi horor s elementima komedije, temeljen je na istoimenom švedskom bestselleru, Konferensen, autora Matsa Strandberga, koji je i izvršni producent filma i sigurno će nas natjerati na sam rub sjedala. Pridruži nam se dok uranjamo u ovo uzbudljivo filmsko iskustvo i pripremamo se za najstrašnije doba godine.

 | Autor: Netflix Netflix Foto: Netflix

Bit će to noć strahova na otvorenom jer ubojica otima ljude, jednog po jednog, na udaljenom odmaralištu, a njegove mete su ironično birokrati - definitivno nešto drugačije od onoga na što smo naviknuti. U filmu "The Conference" team-building postaje noćna mora i pretvara se u krvoproliće sa zamkama i zabadanjem noževa u leđa kad se pojavi misteriozni ubojica. Ovaj film režirao je Patrik Eklund [We Got This], scenarij je napisao Thomas Moldestad [Cold Prey], a glume Katia Winter, Adam Lundgren i Eva Melander.

Možda vas zanima 'Fair Play' na prvom je mjestu Netflixove ljestvice: Isplati li se pogledati erotski triler s glumicom iz 'Bridgertona'? Rubrika Life&style Life&style

Koga sve možemo vidjeti u filmu "The Conference"?

Posjetitelji konferencije:

Katia Winter glumi Linu koja se upravo vratila s dopusta na kojem je bila kako bi se oporavila od burnouta, Maria Sid glumi Ingelu, Katijinu šeficu koja je oličenje toksične pozitivnosti, dok Adam Lundgren glumi Jonasa koji je Ingelina desna ruka. Tu je Christoffer Nordenrot kao Kaj, Jonasov pomoćnik te Eva Melander kao Eva, njihova mrzovoljna kolegica. Claes Hartelius glumi Torbjörna, Evinog vjernog prijatelja, a Bahar Pars glumi Nadju, radoznalu početnicu. Amed Bozan glumi Amira, Lininog pouzdanog prijatelja, dok njihovu moralno sukobljenu prijateljicu Anette glumi Cecilia Nilsson.

 | Autor: Netflix Netflix Foto: Netflix

Možda vas zanima Nove epizode 'Krune', o Diani i Dodiju, stižu jako brzo, ali na sami ćemo kraj ipak još malo pričekati. Evo i trailera Rubrika Life&style Life&style

Osoblje hotela:

Lola Zackow glumi Jenny, upraviteljicu hotela, Marie Agerhäll glumi Cleo, voditeljicu aktivnosti unutar hotela, Jimmy Lindström glumi kuhara Karla, a Martin Lagos servisera Rogera.

O čemu je točno riječ u filmu "The Conference"?

Radnja filma odvija se u Kolarsjönu u Švedskoj gdje grupa zaposlenika iz javnog sektora odlazi na team-building u skromno odmaralište u prirodi kako bi podigli moral i proslavili početak izgradnje novog trgovačkog centra koji je uzrokovao dramu u maloj zajednici u kojoj se gradi. Zaposlenici su malo previše izmučeni da bi tolerirali navijanje svoje šefice Ingele, a team-building vježbe kojima se bave posve jasno pokazuju koliko su disfunkcionalni.

 | Autor: Netflix Netflix Foto: Netflix

Lina je posebno umorna jer se upravo vratila s dopusta na kojem je bila kako bi se oporavila od burnouta uzrokovanog njezinim mikromenadžerom, Jonasom. Dok je ona bila odsutna, Jonas si je uzeo malo previše slobode prilikom sklapanja raznih poslovnih dogovora te Lina pokušava prikupiti dokaze o Jonasovoj korupciji na radnom mjestu, a istovremeno nepoznati ubojica ubija hotelsko osoblje jedno po jedno. Jedva čekamo otkriti je li ova čudna ekipa opkoljenih radnika sljedeća…

Photo: Netflix
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    noc vjestica stize