Life&style

Ovaj plan trenerice Sanje iz 'Života na vagi' je izvrstan, isprobaj!

  • Da ljeto i treninzi mogu biti dobitna kombinacija sjajno nam je demonstrirala poznata trenerica Sanja Žuljević, osnivačica multidisciplinarne platforme LeeZona
  • SUMMER TO GO je naslov njezinog novog online programa koji osmišljen kao praktično rješenje za održavanje (ili postizanje) linije u ljetnim mjesecima
  • Program uključuje i kuharicu ispunjenu slasnim receptima koje je jednostavno pripremiti

Jesi li spremna vježbati na godišnjem odmoru? Moramo priznati kako nam je to na prvu zvučalo kao noćna mora, no poznata trenerica Sanja Žuljević ima argumente koji bi mogli utjecati na promjenu našeg mišljenja.

U svijetu u kakvom živimo, najpametnije uloženo vrijeme je ono u kojem se bavimo sobom. I to na svim frontama. Moramo biti zdravi - fizički i psihički, ali i mentalno spremni za sve izazove. Blagodati vježbanja svima su nam dobro poznate, no ipak smo skloni zanemariti iste i prigrliti opću lijenost. Jedna od najdražih izlika zasigurno je ona kako nam se nakon napornog dana na poslu ne putuje do mjesta na kojem se održava trening.

Uzmi ljeto (u svoje ruke)

Ovdje stupa na scenu Sanja i njezina LeeZona, oaza online programa sastavljenih za tvoju životnu promjenu. Ona obuhvaća programe treninga, programe prehrane, mentalne treninge, vizualizacije, mnoštvo korisnih informacija koje se kontinuirano nadograđuju, upute te audio i video zapise koji pomažu u osobnom, mentalnom i fizičkom razvoju.

Novost na ovoj online platformi je SUMMER TO GO, program koji je Sanja osmislila s kolegom trenerom Robertom Buronjijem i kuharom Petrom Tucmanom. "Ljeto je. Vruće je. Idealno vrijeme za inteligentno treniranje, brze obroke i lagan korak! SUMMER TO GO idealan je za GO iliti godišnji odmor. Bilo kuda, on može svuda! Kratko, praktično, jednostavno i učinkovito! Iskoristi ljeto, nemoj se nasukat kao kit na plažu!", istaknula je trenerica na službenim stranicama LeeZone.

Tri u jedan

Program uključuje tri komponente: knjižicu treninga koju možeš ponijeti na plažu čak i kad idete bez mobitela,  kuharicu koja donosi brza i jednostavna jela koja se lako pripremaju (jer tko na plus 30 ima vremena stajati pred štednjakom) te Fartlek, seriju audio vođenih intervalnih treninga s dodatnim sadržajem na kraju svakoga.

Fartlek je švedska riječ za „igru brzine“ što jednostavno znači izmjenu brzih i sporih intervala. "U ovim audio fartlek treninzima fokusirani smo na razne zanimljive teme, a uz to svaki uči i/ili ispravlja tehniku trčanja. No frks, ne morate trčati, možete i bajkati, rolati, longbordati, veslati, a i plivati s podvodnim sluškama, sve igra!", napomenula je Sanja.

Ljeto i trening - DA!

A sad, vratimo se na početak našeg članka. Zašto bi netko uopće poželio započeti vježbati ljeti za vrijeme godišnjeg odmora? Jednostavno je, ljeto je idealno za inteligentno treniranje. Dani su dugi, treninzi kratki, vrijeme nas odmah stavlja u ON mode, rezultati su brzo vidljivi, a najbolji dio svega je što možemo trenirati vani, gdje god bili! Spomenuti SUMMER TO GO program upravo zbog toga je kreiran praktično, kratko, jednostavno i brutalno efektno! Više podataka o njemu možeš saznati upravo ovdje.

Photo: None

Komentari 0