Life&style

Ovaj Oreo pulover idealan je za sve parove koji ne mogu jedan bez drugoga!

  • Web trgovina Shinesty napravila je Oreo kolekciju odjevni predmeta za parove, ali i samce
  • Ovi komadi su idealni za trenutke kad se želiš ušuškati ispred televizora uz omiljene filmove
  • Više ih ne stigneš naručiti nekome za kao poklon koji ćeš staviti pod bor, ali može stići kao zakašnjeli poklon

U ovo blagdansko vrijeme svake godine je sve veća potražnja za ružnim džemperima. Ovaj trend iz godine u godinu je sve popularniji, a brendovi se pobrinu da svatko sebi pronađe najružniji. Tako je web trgovina Shinesty napravila kolekciju koja bi se u neku ruku mogla svrstati u ovu kategoriju. Riječ je o Oreo puloverima i kombinezonima koji će, uvjereni smo, oduševiti sve fanove ovog keksa. 

 | Autor: Screenshot/shinesty Screenshot/shinesty

Možda vas zanima Zaljubili smo se u ovaj pulover s mašnom iz Reserveda - u kojoj boji ti je najljepši? Rubrika Moda Moda

Puloveri izgledaju kao i pakiranje popularnih keksića, u dvije nijanse plave boje su te po sebi imaju kekse i pahuljice, a u centru pozornosti je keks oko kojeg je mlijeko. I kad smo mislili da su ovi ženski i muški puloveri najbolje što smo vidjeli, naišli smo na nešto još bolje. Radi se o džemperu koji je namijenjen za dvoje ljudi. Ovaj džemper je idealan za sve parove pa da mogu doslovno biti nerazdvojni. Cijena odvojenih džempera je 64,99 dolara, odnosno 436 kuna, a zajedničkog 79,99 dolara, to jest 537 kuna.

 | Autor: Screenshot/shinesty Screenshot/shinesty

Možda vas zanima Blagdanski Oreo set savršen je poklon za sve ljubitelje slatkiša. A hvataljka za kekse je hit! Rubrika Life&style Life&style

Čak i ako nisi fan ovakvih džempera, imamo još jedan komad koji će ti se možda svidjeti. Riječ je o kombinezonu popularno nazvanom i onesie. Njegova cijena je 89,99 dolara, odnosno 604 kune, a on će ti, zbog svoje udobnosti, postati uniforma za po doma.

 | Autor: Screenshot/shinesty Screenshot/shinesty

 

Photo: Screenshot/shinesty

Komentari 0