Life&style

Ovaj okus sladoleda prozvan je najčudnijim na svijetu! Bi li ga isprobala?

  • Sjećaš li se marketinškog trika koji je najavljivao proizvodnju sladoleda s okusom sarme?
  • To je bila samo dobra šala, ali jedno je poznato jelo uistinu dobilo svoju sladolednu verziju
  • Viralna senzacija postao je sladoled s okusom tjestenine sa sirom koji je osvojio društvene mreže

Kažu da se o ukusima ne raspravlja, ali danas ćemo rado raspraviti o - okusima sladoleda. I to konkretno onome koji je u kratkom roku dobio epitet najneobičnijeg na svijetu. Vjerujemo kako bi svatko imao prijedlog za ovu listu, ali titula je ovoga puta otišla sladoledu s okusom tjestenine sa sirom. Da, dobro si pročitala!

Možda vas zanima Izgleda prekrasno! Sladoled u obliku ruže novi je veliki trend, a možeš ga pronaći i kod nas Rubrika Life&style Life&style

Svakog 14. srpnja u Americi se obilježava 'Mac & Cheese Day', osebujni "praznik" posvećen upravo ovom omiljenom jelu. Njegovo obilježavanje prodavaonica sladoleda Van Leeuwen odlučila je proslaviti predstavljanjem limitiranog okusa sladoleda inspiriranog upravo ovim popularnim jelom.

Projekt je nastao u suradnji s prehrambenom tvrtkom Kraft koja proizvodi gotovu, suhu inačicu tjestenine sa sirom. Projekt je realiziran u želji da se na tržištu pojavi proizvod koji će spojiti dva najslavnija predstavnika takozvane 'hrane za utjehu' - sladoled i tjesteninu sa sirom. Čini se kako je ovaj spoj, barem marketinški, bio pun pogodak jer je ovaj sladoled u kratkom roku postao viralna senzacija.

U poznatoj zagrebačkoj slastičarnici možeš se počastiti džin tonik sladoledom!

Ben&Jerry's sladoledi za pse Možda vas zanima Ban&Jerry's je izbacio sladolede za pse! Što bi na ovu poslasticu 'rekao' tvoj ljubimac? Rubrika Life&style Life&style

Pinta ove poslastice, čiji je sadržaj dovoljan za četiri velike kuglice, dostupna je po cijeni od 12 dolara, odnosno nešto više od 76 kuna. U njoj trenutno imaju priliku uživati samo Amerikanci i njihovi gosti, no možda se sličan proizvod uskoro nađe i na našim policama. Bi li ga isprobala?

 

Photo: Instagram@lejla.fili

Komentari 0