Life&style
Ben&Jerry's sladoledi za pse

Ban&Jerry's je izbacio sladolede za pse! Što bi na ovu poslasticu 'rekao' tvoj ljubimac?

  • Sladoled ne možeš pojesti bez pozornosti svog psa koji ne skida pogled s tvoje zdjelice?
  • Vlasnicima pasa dobro je poznat ovaj scenarij, ali neki od njih sada imaju priliku za ispravljanjem te ‘nepravde’
  • Naime, Ben&Jerry's izbacio je smrznutu poslasticu za četveronožne ljubimce zanimljivih okusa

Čeznutljiv i otužan pogled tvog najboljeg četveronožnog prijatelja dok jedeš sladoled ponekad može malo i ukvariti doživljaj deserta. Međutim, to više ne mora biti tako! Rješenje ima Ben&Jerry's koji je za pse razvio hladnu desertnu poslasticu Doggie Desserts

Možda vas zanima Ben&Jerry’s ima sedam novih sladoleda, ne možemo se odlučiti koji okus nam je najbolji Rubrika Life&style Life&style

‘’Ben&Jerry's  deserti za pse su savršena smrznuta slastica za tvog voljenog ljubimca. Baš kao što uživaš u svojim omiljenim Ben&Jerry’s okusima i tvoj ljubimac će uživati u svojem desertu’’, stoji na službenim stranicama jednog od najpoznatijih svjetskih proizvođača sladoleda. 

Linija uključuje dva okusa sladoleda koja su nazvana prema ljubimcima zaposlenika: Pontch’s Mix (sladoled obogaćen okusom maslaca od kikirikija i pereca ) i Rosie’s Batch (sladoled s okusom bundeve uz dodatak mini keksića). Pontch, francuski buldog i mješanac Rosie redovito dolaze u urede Ben&Yerry'sa gdje im društvo pravi 40-drugih pasa koje njihovi vlasnici dovode na posao. 

Ben&Jerry's sladoledi za pse | Autor: Ben&Jerry's Ben&Jerry's Ben&Jerry's sladoledi za pse

‘’Poslastice su napravljene od sastojaka koji tvrtka već koristi u izradi svojih prepoznatljivih sladoleda, ali s bazom od suncokretove masnoće umjesto mliječnih proizvoda kako bi djelovao blage na probavu pasa’’, poručili su iz tvrtke. 

Crocsice za pse najnoviji su trend kojem ne mogu odoljeti mnogi vlasnici ljubimaca

Ben&Jerry's sladoledi za pse | Autor: Ben&Jerry's Ben&Jerry's Ben&Jerry's sladoledi za pse

Nažalost, Ben&Jerry's poslastica za pse još nije stigla u naše trgovine. Maloprodajne cijene u Americi se primjerice kreću od 2,99 dolara (oko 18 kuna) za čašicu sladoleda od 120 mililitara, a mogu se i nabaviti pakiranja od 4 komada čija cijena iznosi od 4.99 dolara (oko 30 kuna) do 7.99 dolara (oko 50 kuna).

Sudeći prema reakcijama psića koji su male prilike uživati u ovoj slastici, i naše ljubimca očekuje puno veselja kada već proizvodi stignu (nadamo se) u škrinje naših trgovina. Držimo palčeve!

Photo: Ben&Jerry's

Komentari 0