Life&style

Ovaj limited edition aparat za kavu u boji mandarine je top dodatak koji želimo u svojoj kuhinji

Ako tražiš praktičan, ali divan aparat za kavu koji će uljepšati tvoju kuhinju i dodati joj dašak boje, pronašle smo savršen proizvod. Njegovu funkcionalnost savršeno nadopunjava njegov dizajn, a iskustvo kuhanja kave čini pravim užitkom - i vizualno i okusom. Nadahnuta ikoničnim i bezvremenskim duhom mediteranske rivijere, suradnja Nespresso x Pantone poziva nas da uronimo u živahni svijet boja i ljetne nostalgije s limited edition aparatom za kavu Essenza Mini.

Ovaj ekskluzivni aparat boje mandarine nije samo aparat za kavu, to je statement komad i vrhunski dodatak koji ćeš odmah poželjeti imati u svojoj kuhinji. Sa svojim kompaktnim dizajnom i upečatljivom bojom, jednostavno spaja praktičnost s estetikom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nespresso (@nespresso)

Možda vas zanima Isprobala sam recept za najkremastiju verziju ledene kave s Instagrama - mmmljac! Rubrika Life&style Life&style

Dašak boja i stila uz limited-edition Nespresso x Pantone aparat za kavu

Suradnja Nespresso x Pantone donosi dozu mediteranske živosti u svaku kuhinju. Boja mandarine aparata za kavu Essenza Mini podsjeća na dane okupane suncem i azurno more, što ga čini savršenim dodatkom za svakoga tko želi unijeti dašak ljeta u svoj dom. Ovo ograničeno izdanje je statement komad koji odražava ljubav prema odvažnom dizajnu i izuzetno ukusnoj kavi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nespresso (@nespresso)

Nutella ledena kava Možda vas zanima Ledena Nutella kava, osvježavajući je ljetni napitak za prave sladokusce. Evo recepta! Rubrika Life&style Life&style

Kompaktan, a moćan Essenza Mini aparat za kavu

Ako si se pitala kako uklopiti aparat za kavu i u najmanji prostor, ne moraš tražiti dalje. Essenza Mini dizajniran je za male prostore, bez kompromisa u pogledu performansi. Ima dva gumba s pomoću kojih možeš odabrati želiš li espresso ili lungo (kraću ili produženu) kavu, što ti omogućuje da uživaš u kavi baš onako kako želiš. Unatoč svojoj kompaktnoj veličini, Essenza Mini je moćna mašina koja svaki put isporučuje bogatu i aromatičnu kavu.

Najljepši rooftop barovi u Zagrebu Možda vas zanima Kava ili koktel iznad gradskih krovova - 6 barova s najljepšim pogledom u Zagrebu Rubrika Life&style Life&style

Eco-friendly značajke

Osim svog stylish dizajna i kompaktnog oblika, Essenza Mini također se može pohvaliti ekološkim značajkama. Stroj se automatski prebacuje u način rada s niskom potrošnjom energije nakon tri minute neaktivnosti, što ti pomaže uštedjeti električnu energiju. Ova pažljivo promišljena značajka znači da možemo uživati ​​u svojoj kavi bez grižnje savjesti, imajući na umu to da pozitivno utječemo na okoliš.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nespresso (@nespresso)

Limited edition Nespresso Essenza Mini u boji mandarine više je od običnog aparata za kavu. Sa svojim zadivljujućim dizajnom, kompaktnom veličinom i ekološkim značajkama, savršen je dodatak svakoj kuhinji. Unesi djelić mediteranske rivijere u svoj dom i uživaj u savršenoj šalici kave svaki dan uz ovaj aparat koji možeš kupiti putem linka po cijeni od 135 eura.

 | Autor: Nespresso Nespresso Foto: Nespresso

Možda vas zanima Banana kava hit je na TikToku, a evo kako je lako možeš pripremiti Rubrika Life&style Life&style
Photo: Nespresso
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    super