Life&style

Ovaj divovski krevet za pse trpi sve, da se u njemu lješkarimo s ljubimcem - ili bez njega

  • Nije rijetkost da vlasnici puštaju pse da spavaju u njihovom krevetu. A psi njih u svom?
  • Zahvaljujući novom, fora i oooogromnom psećem krevetu to više neće biti rijetkost
  • „Plufl“ je tako velik da se u njemu slobodno može ispružiti i čovjek, sa ljubimcem ili bez njega

Studenti iz Vancouvera, Noah Silverman i Yuki Kinoshita, stvorili su „Plufl“, krevet za pse dovoljno velik da u njega stanu i pas i njegov vlasnik. Ovaj krevet ima debeli i mekani rub u koji možeš ugurati ruke i noge, ortopedsku memorijsku pjenu za potporu i luksuznu navlaku od umjetnog krzna. 

Krevet za psa i vlasnika | Autor: Instagram@gisou Instagram@gisou Krevet za psa i vlasnika

Ovalni oblik obećava da će te uvući u prirodan fetalni položaj za spavanje kako bi u potpunosti mogla uživati u drijemanju. „Plufl je vrhunski krevet za drijemanje dizajniran da pruži optimalno iskustvo drijemanja“, stoji u opisu proizvoda. „Stvoren je da maksimizira udobnost i potakne osjećaj sigurnosti... Drijemanje u Pluflu podići će tvoje raspoloženje i osvježiti te.“

Prema Silvermanu i Kinoshiti, koncept za Plufl smislili su nakon što su vidjeli njemačku dogu svog prijatelja, po imenu Lady, kako ugodno drijema na vlastitom golemom krevetu za pse izrađenom po narudžbi. Budući da su studenti koji malo spavaju, njih dvoje su pomislili: „Zašto bi se samo psi zabavljali?“ I tako je rođen „Plufl“.

Plufl krevet za psa | Autor: Instagram@wearplufl Instagram@wearplufl

Ideja da drijemaš u krevetu svog psa, a ne na sofi, mogla bi se činiti pomalo čudnom, ali kako se ispostavilo, mnogima je to u redu. „Plufl“ je uspio, preračunato, prikupiti više od 2 milijuna kuna od prednarudžbi na Kickstarteru, a do sada je prikupio više od  2.3 milijuna kuna na Indiegogo. Ako si zainteresirana za ovaj inovativni krevet, „Plufl“ je dostupan po početnoj cijeni od 399 USD (2.809 kuna), što uključuje univerzalni model koji će se isporučivati od siječnja 2023. godine. 

Kakav izum! Krevet napunjen vodom koji hladi pravi je spas za tvog ljubimca u vrućim ljetnim danima Možda vas zanima Zgodan izum! Krevet napunjen vodom koji hladi pravi je spas za tvog ljubimca u vrućim danima Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: Instagram@gisou Instagram@gisou

Photo: Instagram@gisou

Komentari 0