Life&style

Ovaj božićni pulover odskače od svih ostalih zbog skrivenog džepa - za bocu vina. A ima i drugih šašavih motiva

  • Oh, da, uz cijeli blagdanski folklor, nose se i božićni puloveri
  • I ova nam je moda stigla iz Amerike, a ljudi božićne pulovere ili obožavaju ili mrze, nema sredine
  • Ovaj sa skrivenim džepom za bocu nas je privukao, ali ima još zanimljivih motiva...

Ili ih voilimo ili ih mrzimo, nema kod ružnih božićnih pulovera srednje opcije. I da, ponose se s onim "ugly" u svom nazivu. Pretjerani, kičasti, smiješni, blesavi, božićni folklor na kvadrat i oni su nam došli iz američke kulture i u ovo su doba godine i u našim dućanima. Neki ih nose jer im je to slatko (znač ono četiri komada u različitim veličinama za cijelu obitelj), neki s autoironičnim osmjehom, kao dobru šalu.

Možda vas zanima Donosimo ti inspiraciju za 5 frizura koje ćeš obožavati ove blagdanske sezone Rubrika Beauty Beauty

E, mi nećemo pisati o ponudi i cijenama kod nas. Pronašli smo britansku stranicu Whant That Trend koja nudi božićne pulovere s vrlo zabavnim motivima - a natpisi se uglavnom vrte oko cuge, pronalaženja dečka (All I Wnat This Christmas Is... A Boyfriend, na primjer)

 | Autor: Pr/miss7 Pr/miss7

Prvo smo se zaljubili u ovu s velikim džepom skrivenim u čizmici Djeda Mraza, krojenim da u nju stane taman boca vina, a super nam je i ova na kojoj piše "Prosecco, ho-ho-ho-ho"). Većina modela košta 175 kuna, a neki su i jeftiniji. No ima tamo i haljina i hlača s božićnim motivima, no ponuda pulovera je ipak najjača. Koji ti se sviđa?

 | Autor:

Photo: Pr/miss7

Komentari 0