Life&style

Ova žena otkriva genijalan trik kako jednim potezom rezati tortu na savršeno jednake komade

  • Aplikacija za društvene medije TikTok nam pruža pregršt savjeta i trikova te nas izenađuje iz dana u dan
  • Od genijalnog načina rezanja noktiju kod pasa pa sve do toga kako spraviti lagani creme-brulee od tri sastojka
  • Nismo mogle odoljeti, a da ne objavimo ovaj trik s rezanjem kolača

Ovaj nevjerojatan trik za rezanje kolača, savršen je za sve koji se trude uveseliti obitelj, prijatelje ili samu sebe s nekim ukusnim kolačem ili tortom. Više nećeš morati biti u stresu i znojiti se razmišljajući kako izrezati ravne kriške kolača na sljedećem rođendanskom slavlju…

Korisnica TikTok-a Mimi postala je videozapis svoje majke koja s pomoću drške hvataljke za hranu reže savršeno jednakomjerne komade torte.

@mimstercx

My mom is a beast ##fyp ##food ##lifehack ##creative

♬ original sound - janicecastro436

"Savršeno reže, savršen je trokut, ekipa... life hack", Mimi komentira video. Videozapis je prikupio više od 4 milijuna pregleda, a impresionirani komentatori nisu mogli vjerovati da se nikada nisu sjetili toga.

"Tvoja mama je tako maštovita i osjećam se kao da je ona jedna od onih osoba koje rade najbolje stvari i ponašaju se kao da to nije ništa", primijetila je jedna osoba.

Možda vas zanima Mnogi su se ovih dana upustili u pripremanje Pavlove torte, a mi ti donosimo najbolji recept Rubrika Life&style Life&style

"O moj Bože, ovo je nevjerojatno", napisao je drugi.

"Ja sam ŠOKIRAN", napisao je jedan.

via GIPHY

U posljednje vrijeme Tik Tok je postavo pravi mali inkubator odličnih trikova i ideja za kućanstvo. Tako smo se oduševili i trikom kako cijediti limun bez rezanja i prskanja, a možeš ga pronaći OVDJE.

Također, internet je u posljednje vrijeme poludio za jednom posebnom vrstom palačinki, a na Tik Toku su se mogao pronaći recept ali i nekoliko verzija pripreme. Riječ je o tzv. palačinka pahuljicama koje su u rekordnom roku postale vrući trend. Razlog je što ih je jednostavno napraviti (neki kažu lakše nego i obične palačinke), ukusne su, a i fotogenične. Recept možeš pronaći OVDJE.
 

Photo: Unsplash/Dan Michael Sinadjan
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    ma bravoo ovako cu i ja sutra.