Life&style

Ova tri trilera vrijedi pogledati ove jeseni!

Na filmska platna dolaze zanimljivi i uzbudljivi trileri, a mislimo da je jesen savršeno razdoblje za veliku količinu intriga i mističnosti...

Pred nama je uzbudljiva jesen - barem kada je riječ o filmovima koji dolaze na velika platna. Jedan nam je posebno zapeo za oko, a razlog je veoma opravdan. Riječ je o filmu domaće produkcije i zanimljivog naziva F20. Uskoro ćemo ga imati priliku gledati u kinima i ne krijemo oduševljenje zbog toga. Osim domaćeg trilera, zaintrigirali su nas i trileri strane, točnije američke produkcije. Jedva čekamo pogledati Udovice, koje svojim sadržajem malo podsjećaju na odličan film Oceanovih 8, ali s nestrpljenjem očekujemo i Bellu Thorne u ulozi mlade djevojke Roni koja se bori protiv lukavog ubojice. 

Možda vas zanima Koji je najstrašniji? 4 horor filma koja ove jeseni igraju u kinima Rubrika Life&style Life&style

F20

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber

Mlada djevojka Martina ljeti ostaje u Zagrebu i raznosi pizze, radeći u pizzeriji svog strogog oca.  Tako upoznaje stidljivog mladića Filipa koji neprestano igra video igre i naručuje pizze. Martina ga uspijeva nagovoriti da ukradu novac njezinom ocu i pobjegnu na Zrće, a njihova se "nevina" ljetna avantura ubrzo pretvara u krvavu, noćnu moru.  U filmu se događaju brojni neočekivani obrati.

Izvorno ime: F20

Uloge: Romina Tonković, Filip Mayer, Ksenija Marinković, Alen Liverić, Mladen Vulić

Udovice

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber

Ovo je priča o četiri žene koje nemaju ništa zajedničko osim dugova koji su ostali iza kriminalnih aktivnosti njihovih muževa. Radnja je smještena u današnjem modernom, ali kriminalom dobro potresenom Chicagu, kada četiri udovice, Veronica, Alice, Linda i Belle, uzmu stvari u svoje ruke. Zajedno će skovati opasne planove kako bi otplatile gangsterske dugove svojih pokojnih muževa.

Izvorno ime: Widows

Uloge: Viola Davis, Elizabeth Debicki, Jon Bernthal

Možda vas zanima 5 napetih novih krimića kao stvorenih za kišne dane pred nama Rubrika Life&style Life&style

Još si tu

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber

Devet godina nakon apokaliptičkog događaja koji je ubio milijune ljudi, svijet progone duhovi. Djevojka Roni dobiva prijeteću poruku s druge strane nakon čega se udružuje s Kirkom, misterioznim kolegom iz razreda. Njih dvoje zajedno uranjaju u svijet sjena koji zamagljuje granice između živih i mrtvih. Osim toga upuštaju se i u očajnu utrku protiv vremena kako bi zaustavili lukavog ubojicu.

Izvorno ime: I Still See You

Uloge: Bella Thorne, Dermot Mulroney, Richard Harmon

 

Photo: Miss7/Instagram/Facebook

Komentari 0