Life&style

Ova tri horoskopska znaka ne znaju oprostiti

Svi mi ponekad griješimo. I to je sasvim normalno – jer nitko nije savršen… No, unatoč tome što to znamo, nekim je ljudima vrlo teško oprostiti tuđe greške, posebno ako su oni povrijeđeni

Naravno, najčešće griješimo u ponašanju prema našim najdražima. I ponekad nam nije baš lako izgladiti nešto što smo zeznule. Razlog tome možda nije u nama… Naime, neki horoskopski znakovi jednostavno ne mogu apsolutno ništa oprostiti – i moramo se nadljudskim naporima potruditi da se pomirimo s njima ako je došlo do svađe. Oprez – ova tri znaka osobito su kruta kad je riječ o opraštanju… 

Možda vas zanima Ova 3 horoskopska znaka su najveći mamini sinčići Rubrika Life&style Life&style

Lav

Radije se nikad nemoj posvađati s Lavom! Ako se netko rođen u znaku Lava osjeti povrijeđenim, neće biti nimalo jednostavno to popraviti. Ako je netko jednom povrijedio njihov ponos, Lavovi mogu biti vrlo osvetoljubivi i okrutni. Premda nikada neće priznati da su uvrijeđeni… Jer to bi bio znak njihove slabosti, a Lavovi si ni to ne mogu dopustiti.

via GIPHY

Bik 

Bikovi su jako tvrdoglavi – i nikada ne zaboravljaju. Rođeni u znaku Bika nisu ni u kom slučaju spremni na kompromis. Ako im se ne ispričaš nakon svađe, nema šanse da oni naprave prvi korak ka pomirenju. Ako ipak nekim čudom uspiješ doprijeti do njih, onda će biti još zločestiji prema tebi. Iskoristit će svaku priliku da naglase kako si izigrala njihovo povjerenje. 

via GIPHY

Možda vas zanima Rođene u ovom horoskopskom znaku su božice seksa Rubrika Love&Sex Love&Sex

Škorpion 

Ekstremno su nagli i temperamentni. Jedna pogrešna riječ, jedna pogrešna formulacija i rođeni u znaku Škorpiona već su smrtno uvrijeđeni. I to se može dogoditi u svakodnevnim situacijama, neka sitnica, kriva riječ koju si izgovorila. Možda ni ne skužiš da si nešto pogrešno rekla, a nastala je prava drama. A tek ako ih se razočara u nečem "velikom", teško je povratiti njihovo povjerenje – treba izdržati cijelu vječnost s njihovim podbadanjem. 

via GIPHY

Photo: Getty Images

Komentari 0