Life&style

Ova 3 horoskopska znaka su najveći mamini sinčići

Tako je zgodan, pažljiv, dobro sluša, razumije modu, predivno miriše – ali…

Neki muškarci nikad se do kraja ne mogu otrgnuti od mamine suknje. Mamini sinčići, mamine maze, mamini pekmezi – zovemo ih svakako… A ova tri znaka zvjezdano su ugroženi: 

Rak

Osjećajni rakovi trebaju snažno rame svoje mame kako bi mogli plakati o svemu i svačemu. On će joj ispričati svaki detalj iz svog života te redovito maratonski telefonira s majkom. Kad hodaš s takvim dečkom, moraš biti svjesna da njegova majka zna sve vašem ljubavnom životu. Oprez! 

 | Autor: Getty Images Getty Images

Lav

Lavovi su zapravo samostalni i ponosni. Ne daju si ništa dokazati od bilo koga. Ali, postoji jedna iznimka – njihova mama. Ona će uvijek imati najvažniju ulogu u njihovom životu. Sve što ona kaže ima svoju težinu. Čak i kad je odavno odselio od kuće, ona odlučuje o svim njegovim ljubavnim područjima. Kako bi bila u tijeku, on se s njom nalazi najmanje jednom tjedno na kolačima i kavi. 

Strijelac 

Muškarci rođeni u znaku Strijelca rado bezbrižno žive. Oni se rado opuste i ne vole razmišljati o ozbiljnim stvarima. Zašto i bi? Kad dođe do nečeg ozbiljnog, onda se za pomoć uvijek obrate svojoj mami. On joj čak ponekad nosi rublje da mu opere i da mu nešto fino skuha. On voli (i treba!) svoju mamu za sve i sva. Bez nje bi život bio puuuno zamorniji. 

 | Autor: Getty Images Getty Images

Photo: Getty Images

Komentari 0