Life&style
Tata odijeva bebu za dječji vrtić

Ova tatina smiješna pogreška kod garderobe djeteta uljepšala nam je dan

  • Kad smo bili bebe, u vrijeme kada nam je doslovno sve do čega nam je stalo bilo jesti, spavati i vršiti nuždu, uvijek smo se mogli pouzdati u mamu da ćemo izgledati jako slatko dok to radimo
  • To ne znači da zbog toga nismo mogli vjerovati dobrom starom tati
  • Ali, mama je bila ta koja je dobro poznavala našu garderobu…

OK, možda nas je mama ljepše odijevala zato jer je ona bila ta koja je odabrala veliku većinu naše odjeće. Također je znala kada je prikladno da beba nosi kostim superheroja, a kada treba izgledati poput princeze. 

Dakle, kada je ovaj tata pogriješio, poslavši svoju djevojčicu u vrtić u odjeći koja se vidi na fotki, mama je primijetila da nešto... hm, nedostaje.

Brooke Basso bila je ta koja je inače odijevala njihovu kćerkicu Oliviju, ali tog jutra je morala otići na razgovor za posao. Dakle, kao svaki dobar suprug i otac pun ljubavi, Jeremy Basso se dobrovoljno prijavio za spremanje djeteta za vrtić.

A kad je mama došla u vrtić po dijete, dogodilo se nešto urnebesno:

 | Autor:

Tako je. Tata je slučajno propustio vrlo važan dio koji je potreban kada nosiš kombinezon: košulju ili majicu ispod!

„Inače ja oblačim bebu, ali tog jutra sam imala razgovor za posao pa je on ostao kod kuće. Kad sam podigla dijete, pomislila sam da je možda napravila nered na košulji i skinuli su je u vrtiću. Teta u vrtiću se jednostavno nasmijala i rekla: 'Ne, došla je ovakva!'“, objasnila je Brooke u intervjuu.

Možda vas zanima Tradicije kraljevskih poroda: Evo tko je predvodio nove trendove pri porodima u britanskoj kraljevskoj obitelji Rubrika Life&style Life&style

Ona i njezin suprug nasmijali su se toj situaciji, a kao i svatko tko ima dobru i smiješnu priču, otišla je i objavila to na društvenim mrežama.

I gle, mame iz svih krajeva svijeta počele su komentirati i dijeliti svoje urnebesne priče o sličnim „pogreškama“, zahvaljujući očevima.

Jedna žena ispričala je priču o tome kako je njezin muž odveo njihovu bebu u kupovinu namirnica i ostavio je na maminom poslu odjevenu u Yodin ogrtač! Kada je pitala zašto to nosi, on je jednostavno rekao da je to vidio na krevetu njihovog starijeg sina. „Bio je tako mekan. Stavio sam ga na nju“, rekao je.

via GIPHY

Druga mama je ispričala priču o tome kako je njezin muž, ne shvaćajući razliku, stavio odjeću plišanog medvjeda na njihovu bebu. To je shvatila kad je vidjela rupu kamo je trebao ići rep.

Zbog ovih smiješnih priča tata možda izgleda kao smotani lik koji ne zna odjenuti bebu, ali to što je pokušao je pohvalno i hvale vrijedno. Osim toga, bebe ionako izgledaju slatko što god da imaju na sebi! 

Možda vas zanima Iz Danske u Hrvatsku - dvije prijateljice pokrenule su brend eko opreme za djecu Rubrika Life&style Life&style
Photo: Shutterstock

Komentari 0