Life&style

Ova šarmantna kuća s pogledom na more u vlasništvu je princa Williama, a može se unajmiti za odmor

  • Kada je princ William naslijedio titule svog oca kralja Charlesa, dobio je i brojne pogodnosti 
  • Među pogodnostima nalazi se i imovina vrijedna milijardu funti 
  • Naslijedio je i kuću Tamarisk, u kojoj turisti mogu boraviti za 200 funti (oko 230 eura) po noći 

Jedan od domova koji je naslijedio princ William je zadivljujuća kuća Tamarisk, koja se nalazi na St Mary'su, u Cornwallu na otočju Scilly. Kuća je vrlo šarmantna i ima prekrasan pogled na more i okolicu. Sada je pretvorena u vikendicu za iznajmljivanje i čini se kako je vrlo tražena.

Možda vas zanima Otkriven je trik kojim je Kate Middleton držala žene podalje od Williama dok su još bili prijatelji Rubrika Life&style Life&style

Kralj je običavao boraviti u idiličnoj kući sa svojom bivšom suprugom Dianom i njihovom djecom, Williamom i Harryjem, kada su posjećivali to područje. Njome upravlja Vojvodstvo Cornwall, koje je sada u vlasništvu princa Williama, nakon što je njegov otac postao kralj.

Tamarisk je izgrađen sredinom šezdesetih godina prošlog stoljeća, a kuća ima puno luksuznog sadržaja i dolazi sa lijepim vrtom i predivnim pogledom.

 | Autor: duchyofcornwallholidaycottages.co.uk duchyofcornwallholidaycottages.co.uk  | Autor: duchyofcornwallholidaycottages.co.uk duchyofcornwallholidaycottages.co.uk

Zavirili smo u unutrašnjost nekretnine u kojoj turisti mogu boraviti za 200 funti po noći.

Luksuz

Tek od ove godine kuća Tamarisk dostupna je za iznajmljivanje javnosti i jedna je od mnogih kraljevskih rezidencija koje se iznajmljuju kao kuće za odmor. Druge kraljevske rezidencije koje gosti mogu iznajmiti u tom području uključuju Restormel Manor, The Guard House i Trewollack House.

Tamarisk je prostrana kuća s četiri spavaće sobe te s prekrasnim panoramskim pogledom na more i okolicu. Gosti mogu uživati u opuštenoj ugodnoj atmosferi u dnevnom boravku, koji dolazi s peći na drva i besplatnim cjepanicama, navodi se na web stranici vojvodstva.

 | Autor: duchyofcornwallholidaycottages.co.uk duchyofcornwallholidaycottages.co.uk

Tu je i TV, DVD player, Roberts Radio i društvene igre u sobi kako bi se osiguralo da gostima neće biti dosadno.

Kuhinja je moderna i dolazi s kuhinjskim otokom, električnim štednjakom s keramičkom pločom za kuhanje, velikim hladnjakom sa zamrzivačem i mikrovalnom pećnicom. Kuhinja je opremljena i s perilicom posuđa i raznim kuharicama s receptima.

 | Autor: duchyofcornwallholidaycottages.co.uk duchyofcornwallholidaycottages.co.uk

Tu je i pomoćna prostorija opremljena perilicom i sušilicom rublja, te prostor za blagovaonski stol za 10 osoba.

 | Autor: duchyofcornwallholidaycottages.co.uk duchyofcornwallholidaycottages.co.uk

Spavaće sobe

Za svaku od četiri spavaće sobe kažu da imaju 'udobne krevete' i posteljinu od egipatskog pamuka, za koju stručnjaci kažu da može pružiti bolji san.

 | Autor: duchyofcornwallholidaycottages.co.uk duchyofcornwallholidaycottages.co.uk

U prizemlju se nalaze dvije spavaće sobe s pogledom na marinu i obiteljska kupaonica s besplatnim toaletnim potrepštinama.
Prvi kat ima spavaću sobu s dva odvojena kreveta s vlastitom tuš kabinom te glavnu spavaću sobu s masivnim krevetom i velikom vlastitom kupaonicom, obje sobe imaju lijep pogled na more.

 | Autor: duchyofcornwallholidaycottages.co.uk duchyofcornwallholidaycottages.co.uk  | Autor: duchyofcornwallholidaycottages.co.uk duchyofcornwallholidaycottages.co.uk

Za goste koji se odluče kuću posjetiti ljeti, Tamarisk je okružen vlastitim vrtom isključivo za goste, gdje mogu koristiti terasu za sunčanje i roštilj.

 

Možda vas zanima U Britaniji se prodaje predivan dvorac dostojan kraljevske obitelji, pogled na tu raskoš izaziva uzdahe Rubrika Life&style Life&style

Aktivnosti

Dok su u kući, gosti mogu sudjelovati u nizu obiteljskih aktivnosti. Organizirani su obilasci otoka autobusom, biciklom i taksijem u redovnoj ponudi u i oko St Mary'sa.

Oni koji traže uzbuđenje također se mogu okušati u kajaku, jedrenju ili veslanju na dasci. Također mogu otići na vođeno kupanje u moru, uz priliku da uđu u vodu s tuljanima.

Također postoji prilika da se ukrcaš na brod i posjetiš druge otoke u tom području, uključujući i one nenaseljene. Ljubitelji povijesti također mogu vidjeti i naučiti više o brodolomima, istražiti grobne prostorije iz brončanog doba i dobiti detaljnu lekciju o povijesti Scillyja.

 | Autor: duchyofcornwallholidaycottages.co.uk duchyofcornwallholidaycottages.co.uk

Ako sve ovo ne zvuči previše uvjerljivo, posjetitelji se mogu opustiti i razmaziti u luksuznom spa centru na Trescu koji ima unutarnji bazen, jacuzzi i saunu.

 

Photo: duchyofcornwallholidaycottages.co.uk
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    Lijepa kuca