Life&style

Ova preslatka djevojčica sa fotografije izrasla je u jednu od najljepših Hrvatica. Prepoznaješ li je?

  • Ovu preslatku djevojčicu s naslovne fotografije mnogi danas smatraju jednom od najljepših Hrvatica
  • Riječ je o glumici Orneli Vištici koja se ovih dana pohvalila kako je ponovno odlučila sjesti u studentske klupe
  • Glumica se na društvenim mrežama nerijetko prisjeti svog djetinjstva, ali i značaja koji za nju ima njezina majka Anđela

Djevojčica s naslovne fotografije izrasla je u jednu od najpoznatijih domaćih glumica, a može se pohvaliti i podatkom da je 2010. godine ovjenčana titulom najljepše Hrvatice. Odnedavno se ponovno vratila u studentske klupe te je odlučila školovanje nastaviti na studiju Međunarodnih odnosa i diplomacije pri Sveučilištu Libertas.

Možda vas zanima Možeš li prepoznati bivšu poznatu hrvatsku manekenku na fotografiji iz 1997.? Nije se puno promijenila Rubrika Stars Stars

Riječ je o 31-godišnjoj Orneli Vištici, rođenoj Mostarki koja živi i radi u Zagrebu. Članica Satiričkog kazališta Kerempuh se na društvenim mrežama nerijetko prisjeti vlastitog djetinjstva, a s istom je namjenom objavljena i spomenuta fotografija.

"Nakon trčanja uz rijeku ili plivanja imala sam nalete crtanja, kreativnosti, pisanja, glume. Kao rijeka Trebižat. Svoja. Odrastati uz rijeku Trebižat bila je sloboda i snaga", otkrila je Ornela u opisu ove fotografije.

Uz ovu, glumica je sredinom veljače na Instagramu podijelila i fotografiju nastalu na rođendanskoj proslavi, a na kojoj je vidimo u društvu majke Anđelke. "Nas dvije. Povjerenje. Povezanost. Zaštita. Instinkt. Reagiranje. Bezgraničnost ljubavi", istaknula je Ornela u opisu navedene fotografije.

Glumica je već ranije u nekoliko navrata istaknula kako je iznimno zahvala svojoj majci koja ju je odgajala kao samohrani roditelj. "Moja majka. Žena koja je odlučila roditi dugoočekivanu kćer na vlastitu odgovornost! Neustrašiva", riječi su kojima je popratila zajedničku fotografiju koju je objavila povodom prošlogodišnjeg Majčinog dana.

Inače, mnogi su glumičini obožavatelji uvjereni kako je ona majčina 'slika i prilika', a to potvrđuju i podatkom da je Anđela svojevremeno bila prva pratilja Miss Jugoslavije.

Možda vas zanima Koliko poznatih domaćih glumica i glumaca možeš prepoznati na ovoj fotografiji staroj 20 godina? Rubrika Stars Stars

Putešestvija kojih je prolazila s majkom glumica se prisjetila i u objavi iz siječnja 2019. godine kada je na Instagramu objavila fotografiju iz djetinjstva. U opisu ispod priložene fotografije prisjetila se jedne od obiteljskih zgoda te je navela sljedeće:

"Probudi mene mama jedno jutro i kaže kako idemo u Njemačku malo u shopping, prije nego krenem u prvi razred. I tako bismo išli često gdje bi njoj palo napamet obično večer prije. Ona za volanom, a ja sam morala otvarati kartu i gledati gdje idemo i gdje ona treba skrenuti, jer nije bilo navigacije. Kad ne bi vozila auto onda bi me sjela u bus, vlakove, podzemne, tramvaje. I uvijek bismo morali malo popričati sa svima i nasmijati se."

 

U novoj epizodi showa 'miss7 live s Nevenom Rendeli i gostima' briljirale su Mila Elegović i Marija Borić

Cijelu epizodu pogledaj OVDJE.

 

 

Photo: Instagram@ tihanaharapinzalepugin

Komentari 0