Life&style

Ova prefora voda za biljke u obliku infuzije je ono što nam je nužno potrebno ovog ljeta

  • Svi mi smo barem jednom u životu zaboravili zaliti biljke u stanu
  • Uz ovaj genijalan predmet više nećeš morati misliti jesi li ju zalila ili ne
  • Brend Firebox je osmislio vrećicu poput infuzije koja će hraniti tvoju biljku vodom

Koliko nam se puta samo dogodilo da smo zaboravili zaliti biljku, a to smo shvatili tek nakon što smo vidjeli uvenule listove i grane. Raznim trikovima bismo ju kasnije pokušali oživjeti, no u većini slučajeva je to bilo bezuspješno. Konačni rezultat je bio da smo se odlučili za umjetne biljke ili smo jednostavno odustali od ovog ukrasa za dom.  

Možda vas zanima Ovo moraš znati! Donosimo ti nekoliko načina kako da spasiš biljku koja izgleda kao da joj nema pomoći Rubrika Life&style Life&style

No, stranica Firebox je sad predstavila genijalan proizvod koji nas je odmah osvojio svojim izgledom, ali i funkcionalnošću. Riječ je o prozirnoj vrećici koja izgleda poput infuzije te ima i cjevčice pa izgleda kao prava pomoć koju mi ljudi dobivamo kao pomoć nakon dehidracije.
 | Autor: Firebox Firebox

Cilj ovog predmeta je ravnomjerna hidracija biljaka pa tako da više nećemo morati razbijati glavu jesmo li ju zalili previše ili pak premalo. Sam postupak montaže je jednostavan, u paketu dobiješ metalnu šipku koju upikneš u zemlju, a na nju objesiš vrećicu napunjenu vodom.

 | Autor: Firebox Firebox

Možda vas zanima Bježat će od tebe: s pomoću ovih 5 biljaka riješit ćeš se dosadnih komaraca Rubrika Life&style Life&style

Cijena ovog seta je 12.99 funti, odnosno oko 107 kuna, a odlična je i ideja za poklon jer svi mi znamo barem jednu osobu koja nije uspješna u uzgajanju biljaka.

 | Autor: Firebox Firebox

 

Photo: Firebox

Komentari 0