Life&style 25. studenoga 2021.

Ova kuhinja na rasklapanje savršena je za manje prostore, a ima sve što i svaka prava kuhinja

Dizz Concept. Pop up kuhinja
  • Ljudima je kod kuhinje, više od veličine, bitnija praktičnost i funkcionalnost, a upravo je takva pop-up kuhinja
  • Pop-up kuhinja savršeno je rješenje za malu kuću ili stan
  • Ova čarobna kocka ima sve što i svaka kuhinja, a u trenu je možeš pretvoriti u komodu s televizorom

Pop up kuhinje isprva su bile kuhinje za samce koji intenzivno rade i žive u  malim stanovima. Iako često jedu vani i ne žele da im  kuhinja zauzima puno prostora, potreban im je kvalitetan prostor za pripremu hrane. Ova kuhinja savršeno će dobro doći vlasnicima malih stanova, ali i turističkim apartmanima i uredima. Jer znamo kako nam prostora u kući ili stanu uvijek manjka.

Možda vas zanima... Kako izgleda kuhinja iz snova: ljudi govore o top 5 stvari koje čine "sretnu kuhinju" Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: Dizz Concept Dizz Concept Pop up kuhinja

Zatvorena kuhinja izgleda kao dobro oblikovani ormar s nišom u koju se ugrađuje televizor. Otvaranjem vrata otkriva se potpuno opremljena kuhinja, sa svim aparatima. Kuhnja je posebna po tome što se kao čarobna kocka iz dvokrilnog ormara s ugrađenim televizorom (i policom za kakvu umjetničku skulpturu)  pretvara u potpuno opremljenu kuhinju.

Ovo je navodno najljepši stan koji možeš vidjeti na Instagramu. Sviđa li se i tebi?

 | Autor: Dizz Concept Dizz Concept Pop up kuhinja

 | Autor: Dizz Concept Dizz Concept Pop up kuhinja

Iako se čini mala, kuhinja ima ploču za kuhanje, sudoper, napu, mikrovalnu pećnicu, perilicu suđa i hladnjak, dok se u bočnim vratima nalaze police za posuđe, hrana i začini. Dakle, sve što inače sadrži svaka kuhinja. Televizor stoji na zglobnom nosaču pa ga možeš gledati i kad rastvoriš vrata.

Mama štejela za preuređenje kuhinje Možda vas zanima... Mama je štedjela 4 godine kako bi uredila svoju kuhinju i blagovaonu iz snova! Otkrila je sve trikove Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: Dizz Concept Dizz Concept Pop up kuhinja

Pop-up kuhinja kompletno je opremljena biranim kuhinjskim uređajima, a zauzima minimum prostora (kojeg nam u kući/stanu nikad dosta). Sve kuhinjske elemente krije iza svojih vrata i pojavljuje se u velikom stilu kao kuhinja samo kad ti zaista treba. Kuhinja se može montirati u nišu, na slobodan zid ili usred prostorije. Zatvoriš li vrata, automatski se gase štednjak te unutarnja rasvjeta. Uz to, selidba ovakve kuhinje potpuno je olakšana, pa vlasnici ne moraju brinuti prilikom preseljenja iz jednog prostora u drugi. Nas je oduševila, a tebe?

Komentari 0