Life&style
Mama štejela za preuređenje kuhinje

Mama je štedjela 4 godine kako bi uredila svoju kuhinju i blagovaonu iz snova! Otkrila je sve trikove

  • Nerijetko maštaš kako bi preuredila neki dio svog doma, ali nikako da izdvojiš potreban budžet?
  • Svojim primjerom rješenje je ponudila 30-godišnja mama Natalie iz Velike Britanije
  • Otkrila je na koje je načine štedjela te u četiri godine  uspjela prikupiti dovoljnu sredstava za obiteljsku kuhinju iz snova, pogledaj

Renoviranje doma može nam poslužiti kao sjajan predložak za maštanje, ali nisu baš svi u mogućnosti snove promptno pretvoriti u realnost. I 30- godišnja mama iz britanskog Lancashirea pokazala je kako i za one koji baš ne mogu izdvojiti poveće svote postoji način da dođu do financijskih sredstava za prostor po vlastitim željama. 

Možda vas zanima Karmela Vukov Colić pokazala kuhinju i priznala: "Ovo mi je jedno od pet najdražih mjesta na svijetu" Rubrika Stars Stars

Natalie je stisnula remen i četiri godine štedjela gdje god je stigla kako bi mračnu i dotrajalu kuhinju pretvorila u ružičasti raj kakav je htjela, a koji je i pokazala na svome Instagram profilu @thepinkterrace. Nešto vremena i truda uložila je i u ostatak viktorijanske kuće. 

Bojana Gregorić pokazala kako izgleda kuhinja koju je čekala tri mjeseca, mora kuhati na podu

‘’Moja najdraža transformacija je definitivno kuhinja. Nismo imali gdje jesti kao obitelj pa nam je bilo jako važno u novoj kuhinji odvojimo i prostor za blagovaonicu'', napomenula je.

Natalie je navela kako su njoj i suprugu djeca prioritet pa nakon što su izdvojili novce za njihove potrebe, pokušali su uštedjeti na svim drugim područjima. 

‘’Nismo zapravo išli na praznike, oprezno smo bili u kupnji tjednih namirnica, kupovali smo u trgovinama s nižim cijenama, smanjili smo budžet za blagdanske i rođendanske poklone. Sve nam je to pomogao na uštedi!’’, otkrila je Natalie. 

Mama i njezina obitelj nastavili su uspješno manevrirati troškovima pa čak i nakon što su započeli radovi tako što su većinu poslova nastojali obaviti sami, ali i tražeći što povoljnije cijene materijala i namještaja. 

‘’Tata mi je stolar pa nam je opremio kuhinju, a muž je električar pa je uspio sve prepraviti. I sam je naučio postavljati pločice kako bismo i tu uštedjeli!’’, dodala je. 

Opisala je kako su sami napravili zid s vertikalnim vrtom od lišća u blagavaonskom dijelu. Dodala je kako su neke stvari naručivali direktno od proizvođača, a uštedjeli su na izradi stolova od ostataka drvnog materijala. 

Svojim primjerom ova Britanka nada se da će potaknuti i druge da se upuste u sličnu avanturu. 

Photo: Instagram/@marianne_theodorsen

Komentari 0